Handmatig verstelbaar

Ben je op zoek naar een handmatig verstelbaar bureau voor een zeer scherpe prijs? Dan heten we je van harte welkom bij Albeka, de kantoormeubelen expert. We hebben een ruim assortiment vol met zeer goede merken als Actiforce en Markant. Onze handmatig verstelbaar bureau zijn daarom van echte top kwaliteit. De handmatig verstelbare bureaus passen perfect bij ieder interieur en bieden altijd het juiste comfort. Alle handslinger verstelbare bureaus voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm, zodat ze lang meegaan. 100% tevredenheidsgarantie op onze bureaus dus.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verstelbaar handslinger bureau online kopen

Een heeft als voordeel dat het bureau goed afgesteld kan worden op de zithoogte, waardoor rug en nekklachten voorkomen kunnen worden. Goed zitten is immers belangrijk, zeker als er veel uren kantoorwerk achter elkaar gedaan wordt. Wij adviseren je dan ook altijd om te investeren in je werkplek! Bij veel en langdurig zitten is het uitermate belangrijk om een bureau te zoeken die jouw lichaamshouding optimaal bevorderd.

Handslinger bureau als flexwerkplek

Een ander bijkomend voordeel is dat een handmatig verstelbaar bureau een ideale flexwerkplek is. Wanneer je veel afwisselt met collega’s kun je heel gemakkelijk in een letterlijke handomdraai het bureau een stukje verstellen en op hoogte bijwerken. Dit is dus een snelle, efficiënte manier om het bureau voor zowel korte als heel lange mensen in te stellen, zonder het risico dat er rug- en nekklachten bij komen kijken. Ook voor blessures in je pols hoef je niet bang te zijn. Het draaien gaat heel soepel en eenvoudig en is totaal niet vermoeiend. Het mechaniek werkt heel verfijnd en dankzij de degelijke kwaliteit gaat het ook zeer lang mee.

Soorten handslinger bureaus

Handslinger bureaus van Albeka komen in verschillende types. Zo hebben we een zit sta bureau variant, waarbij de tafel tot een hoogte van 130 cm kan om hier vervolgens staand aan te werken. En daarnaast kennen we ook de flexplek variant, waar het hoogte verstellen voornamelijk gaat om kleinere verschillen en de bureaus meestal niet hoger kunnen dan zo’n 96 cm. De handslinger bureaus komen gelukkig ook in veel maatvoeringen, waardoor je zeker de juiste afmeting zult vinden die past in jouw kantoor of werkplek. Zo heb je al exemplaren die beginnen bij 120 cm breed. Maar ook grote formaten als 180 cm en 200 cm breed.

Goedkope handslinger bureaus

Als je op zoek bent naar een zeer goed betaalbaar handmatig verstelbaar bureau, dan zoek je bij Albeka helemaal goed. We hebben een mooi assortiment met voor een betaalbare prijs. Onze handmatig verstelbare bureaus zijn zeer betrouwbaar en degelijk. Dus absoluut ook geen zorgen over de kwaliteit van ons materiaal. Onze productlijnen passen bij ieder interieur en bieden altijd het juiste comfort. Als je op zoek bent naar een elektrisch verstelbaar bureau, zit je bij Albeka ook altijd goed.Handslinger bureaus voor je thuiswerkplek

Thuiswerken is hot en steeds meer geaccepteerd. Werk je veel thuis? Dan is een verstelbaar bureau eigenlijk een must have. Het grote voordeel van een handslinger verstelbaar bureau is dat je het eenvoudig kunt aanpassen aan de hoogte van je lichaam en je dus lekker ergonomisch kunt werken. Ook is het ideaal als er meerdere personen werken aan dezelfde werkplek, zodat degene die eraan werkt het bureau eenvoudig in hoogte kan aanpassen aan zijn of haar lengte. Daarnaast heb je bij een handslinger verstelbaar bureau geen elektriciteit nodig om hem in hoogte te verstellen, maar kun je dit eenvoudig doen door middel van het slinger mechaniek. Thuiswerken wordt dankzij het handslinger bureau gemakkelijk gemaakt. .

Heb je vragen over de handslinger bureaus, of zou je ze eerste eens willen bekijk of proberen? Bezoek dan een van onze showrooms nabij Utrecht, Den Haag en Rotterdam, of neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat. .