Op tweede pinksterdag (1 juni) zijn onze showrooms gesloten. Meer info? Bekijk de veelgestelde vragen.

Verstelbaar bureau handslinger

Ben je op zoek naar een handmatig verstelbaar bureau voor een zeer scherpe prijs? Dan heten we je van harte welkom bij Albeka. We hebben een ruim assortiment vol met zeer goede merken als Actiforce en Markant. Onze handmatig verstelbaar bureau zijn daarom van echte top kwaliteit. De handmatig verstelbare bureaus passen perfect bij ieder interieur en bieden altijd het juiste comfort.

Filteren +
Filteren +

per page
Van hoog naar laag sorteren
Recht bureau handslinger Odon - 160 x 80 cm
  • Merk: @GAAF
  • Art-nr: 17478
Diverse afmetingen mogelijk
5-15 werkdagen
€ 381 00
€ 461 01 incl. btw
Recht bureau handslinger Flex Light - 160 x 80 cm
  • Merk: Ximple
  • Art-nr: 12295
Diverse afmetingen mogelijk
Binnen 8 werkdagen
€ 427 50
€ 517 28 incl. btw
Recht bureau handslinger Nano - 160 x 80 cm
  • Merk: Top-line
  • Art-nr: 12307
Diverse afmetingen mogelijk
5-15 werkdagen
€ 377 00
€ 456 17 incl. btw
Zit-sta bureau handslinger SteelForce Pro 210 - 160 x 80 cm
  • Merk: Actiforce
  • Art-nr: 12739
Diverse afmetingen mogelijk
Op voorraad, Binnen 8 werkdagen
€ 299 00
€ 361 79 incl. btw
Recht duo bureau handslinger Opal - 160 x 160 cm
  • Merk: @GAAF
  • Art-nr: 17482
Diverse afmetingen mogelijk
5-15 werkdagen
€ 757 00
€ 915 97 incl. btw

per page
Van hoog naar laag sorteren

 

Verstelbaar handslinger bureau online kopen

Een handslinger bureau heeft als voordeel dat het bureau goed afgesteld kan worden op de zithoogte, waardoor rug en nekklachten voorkomen kunnen worden. Goed zitten is immers belangrijk, zeker als er veel uren kantoorwerk achter elkaar gedaan wordt. Wij adviseren je dan ook altijd om te investeren in je werkplek! Bij veel en langdurig zitten is het uitermate belangrijk om een bureau te zoeken die jouw lichaamshouding optimaal bevorderd.

Handslinger bureau als flexwerkplek

Een ander bijkomend voordeel is dat een handmatig verstelbaar bureau een ideale flexwerkplek is. Wanneer je veel afwisselt met collega’s kun je heel gemakkelijk in een letterlijke handomdraai het bureau een stukje verstellen en op hoogte bijwerken. Dit is dus een snelle, efficiënte manier om het bureau voor zowel korte als heel lange mensen in te stellen, zonder het risico dat er rug- en nekklachten bij komen kijken. Ook voor blessures in je pols hoef je niet bang te zijn. Het draaien gaat heel soepel en eenvoudig en is totaal niet vermoeiend.

Soorten handslinger bureaus

Handslinger bureaus van Albeka komen in verschillende types. Zo hebben we een zit-sta variant, waarbij de tafel tot een hoogte van 130 cm kan om hier vervolgens staand aan te werken. En daarnaast kennen we ook de flexplek variant, waar het hoogte verstellen voornamelijk gaat om kleinere verschillen en de bureaus meestal niet hoger kunnen dan zo’n 96 cm. Voor bureaus die hoger kunnen en je staand aan kunt werken kun je het beste kiezen voor zit-sta bureaus.

Goedkope handslinger bureaus

Als je op zoek bent naar een zeer goed betaalbaar handmatig verstelbaar bureau, dan zoek je bij Albeka helemaal goed. We hebben een mooi assortiment met bureaus voor een betaalbaar prijs. Onze handmatig verstelbare bureaus zijn zeer betrouwbaar en degelijk. Dus absoluut ook geen zorgen over de kwaliteit van ons materiaal. Onze productlijnen passen bij ieder interieur en bieden altijd het juiste comfort. Als je op zoek bent naar een elektrisch verstelbaar bureau, zit je bij Albeka ook altijd goed.