Hoekbureaus

Wil je een handig hoekbureau kopen? Bekijk dan snel het assortiment van Albeka. Een hoekbureau is een handig bureau wanneer je ruimte wilt besparen en een plek wilt hebben om aan te werken. Een hoekbureau creëert extra werkruimte. Zeker wanneer je een kantoor hebt met weinig ruimte, biedt een hoekbureau uitkomst. Je vindt in ons assortiment bureaus van de hoogste kwaliteit, maar ook zeker met een gaaf design. 

Producten 1-30 van 93

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom je een hoekbureau wil kopen 

  • Met een hoekbureau bespaar je ruimte
  • Een hoekbureau is een speelse variant op een traditioneel bureau
  • Je kunt op een bureau veel papierwerk en meerdere monitioren kwijt 
  • Je kunt dit bureau plaatsen in een kleine ruimte 

Hoekbureau is perfect voor een klein kantoor 

Hoekbureaus zijn de perfecte bureaus voor in een kleiner kantoor. Je kunt hem eenvoudig in een hoek plaatsen en hebt de rest van de ruimte tot je beschikking. Je benut alle beschikbare ruimte en deelt je kantoor ook nog eens heel strategisch in. Door de hoek in het tafelblad kun je bij hoekbureaus goed bij al je documenten. Een hoekbureau kopen is dus helemaal geen slecht idee.

Waar zet je hoekbureau neer?

Waar je wel even naar moet kijken, is in welke hoek het bureau geplaatst moet worden. Dit is essentieel, anders past het hoekbureau wellicht niet goed. Ook een klein aandachtspunt is de tussenbalk. In veel gevallen wordt een hoekbureau geleverd met een tussenbalk. Wil je een hoekbureau bijvoorbeeld tegen een radiator plaatsen, dan is het handig dat je zeker weet dat dit uitkomt qua ruimte.

Er zijn ook nog wat kleine nuanceverschillen waar he rekening mee kan houden wanneer je een nieuw hoekbureau aan wil schaffen. Zo kun je bij Albeka ook terecht voor een wingbureau. Deze speciale soort hoekbureau heeft met een ander soort blad, namelijk met een langer blad aan één kant van de hoek. 

Hoekbureau kopen? Kies voor Albeka

Als dé kantoorspecialist ben je bij Albeka aan het juiste adres voor de mooiste hoekbureaus. Al meer dan vijftien jaar lang zijn wij gespecialiseerd in het leveren van een kwalitatieve kantoorinrichting. Van bureaustoelen, hoekbureaus tot aan ladeblokken en magazijnbakken: in onze webshop vind je alles om je kantoor mee in te richten. Maar dat is nog niet alles, want naast de mooie nieuwe kantoormeubelen, kun je bij ons ook terecht voor gebruikte kantoormeubelen. Denk aan refurbished bureaustoelen en tweedehands (hoekl)bureaus waar je nog prima aan kunt werken. 

Kies jouw stijl hoekbureau

Wil je dus graag een hoekbureau kopen? Dan kan dit eenvoudig in onze overzichtelijke webshop. Je vindt hier hoekbureaus in veel afmetingen en soorten, waardoor er altijd een hoekbureau bij zit die past bij jouw kantoor. Zo zijn er hoekbureaus met t-poten, maar ook vier-poots hoekbureaus. Ook zijn de hoekbureaus verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Wil je kiezen voor een wit hoekbureau of gaat je voorkeur toch uit naar een zwart hoekbureau? Of durf je het aan om meerdere kleuren met elkaar te combineren voor een vrolijke werkplek? Bij dé kantoorspecialist kan het allemaal! 

De hoek-werkplekken die je vindt in ons assortiment zijn geschikt voor iedere ruimte en passend bij elke kantoorinrichting. De meeste soorten zijn hoekbureaus uit onze eigen line en zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Een hoekbureau kopen wordt zo een stuk makkelijker. 

Hoekbureau kopen, maar kan je niet kiezen? Laat je adviseren! 

Ben je al overtuigd, maar weet je niet exact wel hoekbureau je moet kiezen? Of wil je misschien zelfs een hoekbureau kopen op maat? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms. Onze ervaren medewerkerd helpen je maar al te graag met het inrichten van je werkplek. Het maakt dan niet uit of je kiest voor gebruikte hoekbureaus of één van onze nieuwe varianten. De keuze is aan jou, maar we helpen je graag met het maken van deze lastige keuze! Wil je liever digitaal contact met ons opnemen? Ook dat kan. Je kunt contact met ons opnemen via onze speciale contact-pagina