Hoekbureau Zwart

Ook wanneer je weinig ruimte tot je beschikking hebt, kun je kiezen voor een prachtig kantoormeubel. Kies bijvoorbeeld voor een modern hoekbureau zwart. Dit trendy design zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van je woonkamer of kantoor. Bekijk snel het aanbod van Albeka!

Je wilt je kantoor inrichten met een modern kantoormeubel. Je hebt alleen één probleem: je hebt een relatief kleine werkruimte die je het liefst zo goed mogelijk wilt benutten. De oplossing? Een hoekbureau zwart. Door de vorm van het blad, kun je dit bureau precies in dat hoekje zetten die je anders onbezet zou laten. En de kleur? Die is helemaal in de mode op dit moment. 

Hoekbureau zwart 

Een zwart hoekbureau staat niet alleen prachtig in een hoek, je kunt ‘m ook gebruiken om een grote ruimte op te breken. Denk bijvoorbeeld aan een grote kantoortuin die je met meerdere afdelingen moet delen. Door te kiezen voor een zwart hoekbureau geef je deze open ruimte diepgang en een interessante twist. Je creëert gezellige hoekjes, waar je personeel zich absoluut thuis in gaat voelen. 

Verschillende maten zwarte hoekbureaus

Net als de normale of traditionele bureaus, is een hoekbureau zwart in meerdere maten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een hoekbureau zwart in de afmetingen:

* 240 x 160 cm

* 260 x 160 cm

* 260 x 180 cm 

Hoekbureau zwart: een trendy frame of gekleurd bureaublad?

Bij Albeka vind je ook veel variatie in de soorten hoekbureaus in de kleur zwart. Zo kun je kiezen voor een hoekbureau zwart met een houten frame maar een gekleurd bureaublad. Of kies voor een bureau met een zwart onderstel. Dit laatste geeft je interieur een industriële en stoere uitstraling. En laat dit nu net één van de interieurstijlen zijn die op dit moment het meest populair is. 

Zwart hoekbureau combineren in jouw kantoor 

Combineer het hoekbureau zwart met een zwarte bureaustoel. Dit geeft je thuiswerkkantoor of kantoor op locatie een hele sophisticated uitstraling. Durf je wel te experimenteren met je bureaustoelen? Kies dan voor een witte bureaustoel voor een speels contrast. Het is niet voor niets dat zwart-wit en klassieke combinatie is. 

Over het algemeen geldt dat een kantoorinrichting in één kleur beter werkt voor kleinere ruimtes. Doordat alles in dezelfde kleur is, oogt de ruimte een stuk overzichtelijker en dus ook ruimtelijker. Daarnaast vormt het een mooi geheel wanneer je voor de gehele kantoorinrichting eenzelfde kleur kiest. Veel verschillende kleuren en texturen kunnen een kantoor rommelig eruit laten zien en juist in kleine kantoren is dat niet wat je wil. 

Advies op maat? Neem contact op met Albeka

Al meer dan vijftien jaar is Albeka de kantoorspecialist. Je kunt hier terecht voor gloednieuwe, maar ook tweedehandsen refurbished hoekbureaus. Hierdoor kun je ook met een kleiner budget slagen bij deze kantoorwinkel. Maar met zoveel aanbod, snappen we dat het maken van een keuze makkelijker gezegd dan gedaan is. 

Wil je ondersteuning bij jouw zoektocht naar het perfecte zwarte hoekbureau voor jou? Neem dan vrijblijvend contactmet ons op. Je kunt ons bellen, e-mailen of even langsgaan bij één van onze showrooms. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je van advies op maat te voorzien.