Verstelbare Bureaus

Op zoek naar een verstelbaar bureau? Verstelbare bureaus zijn de meest ideale bureaus voor bijvoorbeeld een flexwerkplek, een ergonomische werkplek, of juist een bureau waaraan je actief kunt werken. Deze hoogte verstelbare bureaus zijn op dit moment super populair en hebben veel voordelen ten opzichte van gewone bureaus. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig online of vraag een offerte op maat aan.

Elektrisch verstelbare bureaus
Verstelbare handslinger bureaus
Elektrische bureaus gebruikt
Slingerbureaus gebruikt

 

CO2 Reductie? Vind jij het ook belangrijk om de CO2 uitstoot te reduceren?

 
Zit sta bureaus

Verstelbaar bureau, lekker flexibel

Wat is nu eigenlijk een verstelbaar bureau? Een hooge verstelbaar bureaus is een tafel die niet standaard in vaste hoogte staat, maar juist exact aangepast kan worden op de gewenste werkhoogte. Zo’n flexibel bureau is bijvoorbeeld super makkelijk als je een flexwerkplek hebt en met meerdere mensen tegelijk aan hetzelfde bureau moet werken. Ook kan een hoogte verstelbare tafel een uitkomst zijn als je regelmatig van positie wisselt.

Verschillende bureaus hoogte verstelbaar

Er zijn verschillende soorten in hoogte verstelbare bureaus. Hierbij kun je denken aan een elektrisch bureau model, die dus automatisch gaat middels een drukknop, maar ook is er bijvoorbeeld een slinger verstelbare tafel. Deze verstel je met de hand door middel van een slingermechaniek.. De meeste verstelbare bureaus gaan tot ongeveer 1 meter hoog. Hierdoor kun je wel eenvoudig instellen, maar er niet staand aan werken. Daarom heb je tegenwoordig ook de verstelbare sta bureau. Deze kun je altijd minimaal tot 116cm hoog instellen, waardoor je dus makkelijk staand kunt werken.

Verstelbare bureautafel kopen

Bij het kopen van een in hoogte verstelbare bureautafel komt veel kijken. Allereerst moet je zorgen dat je de goede maat selecteert die echt past binnen de werkruimte. Daarnaast moet je ook een zorgvuldige afweging maken welke kleur het verstelbare bureau moet zijn. Meestal bieden we keuze tussen een aantal standaard RAL kleuren voor je onderstel. Ook is er bladkleur variatie mogelijk. Van standaard wit, tot mooie natuurlijk houten ogende bureaubladen. Kiezen kan lastig zijn, daarom kun je bij Albeka terecht voor advies, zodat je zeker weten de juiste keuze maakt!

Alle opties op een rij

Een hoogte aanpasbare tafel komt in verschillende stijlsoorten en vormvariaties. Uiteraard is er de standaard rechte hoogte bureau, maar ook heb je de hoektafel variant. De op maat gemaakte verstelbare hoekbureau is ideaal als je veel werkruimte nodig hebt en maar weinig beschikbare plek hebt om een verstelbare tafel neer te zetten. Heb je een kantoortuin en wil je je ruimte optimaal benutten dan is een verstelbare bench werkplek de meest geschikte variant voor jou. Middels een bench kun je met meerdere mensen tegelijk werken aan een opstelling.

Advies voor je in hoogte verstelbaar bureau

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Of wil je graag eerst de verstelbare werktafels eens bekijken? Dan ben je van harte welkom in een van onze showrooms, waar je op je gemak met een heerlijk bakje koffie en goed advies je gewenste verstelbare bureau, maar ook directiebureaus kunt bekijken ervaren en natuurlijk een offerte op maat ontvangen. Zien we je snel?