Verstelbare bureaus

Op zoek naar een verstelbaar bureau? Dan ben je bij Albeka aan het juiste adres. Bureaus in hoogte verstelbaar zijn de meest ideale bureaus voor bijvoorbeeld een zit sta bureau, flexwerkplek of een ergonomische werkplek. Verstelbare bureaus zijn juist bureaus waaraan je actief kunt werken. Een in hoogte verstelbaar bureau is op dit moment super populair en heeft veel voordelen ten opzichte van een gewoon bureau kopen. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig online of vraag een offerte op maat aan.

Lekker flexibel, die verstelbare bureaus

Wat zijn nu eigenlijk verstelbare bureaus? Een in hoogte verstelbaar bureau is een tafel die niet standaard in vaste hoogte staat, maar juist exact aangepast kan worden op de gewenste werkhoogte. Zo’n flexibel bureau in hoogte verstelbaar is bijvoorbeeld super makkelijk als je een flexwerkplek hebt en met meerdere mensen tegelijk aan hetzelfde bureau moet werken. Ook kan een bureau in hoogte verstelbaar bureau een uitkomst zijn wanneer je regelmatig van positie wisselt.

Verschillende verstelbare bureaus

Een in hoogte verstelbaar bureau vind je bij Albeka in verschillende soorten en maten. Hierbij kun je denken aan een elektrisch verstelbaar bureau model, die automatisch in hoogte verstelbaar is middels een drukknop. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een slinger verstelbare tafel. Deze verstel je met de hand door middel van een slingermechaniek. De meeste verstelbare bureaus gaan tot ongeveer 1 meter hoog. Hierdoor kun je de werkhoogte wel eenvoudig instellen, maar er niet staand aan werken. Daarom heb je tegenwoordig ook de verstelbare zit sta bureau. Deze kun je altijd minimaal tot 116cm hoog instellen, waardoor je dus makkelijk staand kunt werken.

Verstelbaar bureau kopen bij Albeka

Bij het kopen van een in hoogte verstelbaar bureau komt veel kijken. Allereerst moet je zorgen dat je de goede maat selecteert die echt past binnen de werkruimte. Daarnaast moet je ook een zorgvuldige afweging maken welke kleur het verstelbare bureau moet zijn. Meestal bieden we keuze tussen een aantal standaard RAL kleuren voor je onderstel. Ook is er bladkleur variatie mogelijk. Van standaard wit, tot mooie natuurlijk houten ogende bureaubladen. Kiezen kan lastig zijn, daarom kun je bij Albeka terecht voor advies, zodat je zeker weten de juiste keuze maakt!

Alle opties verstelbare bureas op een rij

Een hoogte aanpasbare tafel komt in verschillende stijlsoorten en vormvariaties. Uiteraard is er de standaard, maar ook heb je de hoektafel variant. De op maat gemaakte verstelbare hoekbureau is ideaal als je veel werkruimte nodig hebt en maar weinig beschikbare plek hebt om een verstelbare tafel neer te zetten. Heb je een kantoortuin en wil je je ruimte optimaal benutten dan is een verstelbare bench werkplek de meest geschikte variant voor jou. Middels een bench kun je met meerdere mensen tegelijk werken aan een opstelling.

Verstelbare bureaus aanschaffen? Laat je adviseren!

Je bent op zoek naar een bureau in hoogte verstelbaar. Dan is Albeka dé plek om op zoek te gaan naar een in hoogte verstelbaar bureau die voldoet aan jouw wensen. Misschien vind je het met alle verschillende soorten verstelbare bureaus moeilijk om keuze te maken voor één perfect bureau die in hoogte verstelbaar is. Albeka helpt je graag met passend advies. Dit kan via onze contact pagina, maar je kunt ook één van onze showrooms binnenwandelen om je nieuwe in hoogte verstelbaar bureau in het echt te bekijken. 

Onder het genot van een heerlijke kop koffie, ontvang je advies van onze ervaren werknemers. Als dé expert in kantoormeubelen weten wij precies welk bureau in hoogte verstelbaar is en welke voldoet aan jouw smaak en eisen voor op de werkvloer. Je ontvangt direct een offerte op maat en krijg te horen wanneer jij je in hoogte verstelbaar bureau kunt verwachten. Zien we je snel?