Witte bureaus

Wil je witte bureaus kopen? Dan ben je bij Albeka aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment aan bureaus, kun je bij de kantoormeubelen expert ook terecht voor prachtige bureaus in de kleur wit. Deze geven je kantoor een moderne uitstraling. Bekijk snel alle soorten witte bureaus die wij beschikbaar hebben.

De bureaus op deze pagina zijn allemaal verkrijgbaar met een wit onderstel en bureaublad!

De voordelen van witte bureaus

Je vraagt je misschien af waarom je überhaupt voor een hoekbureau wit zou moeten kiezen. We zetten hier alle voordelen van witte bureaus op een rij:

  • Ze ogen erg steriel
  • Ze geven je kantoor een rustige en ruimtelijke uitstraling
  • De kleur wit is eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen
  • Ze passen bij veel verschillende stijlen
  • Je kunt eindeloos variëren met verschillende soorten bureaustoelen

Ondanks dat witte bureaus wellicht wat rustig ogen, zijn ze allesbehalve saai. Je kunt namelijk ook variëren in de uitstraling van het bureaublad. Kies voor een bureaublad met hoogglans om het witte bureau wat meer glamour mee te geven. Of kies voor een hoekbureau wit met matte bovenlaag voor een ultra strakke look.

Richt je kantoor in met de witte bureaus van Albeka

Doordat de kleur wit zo veelzijdig is, kun je met je kantoorinrichting haast alle kanten op. Het is maar net wat je wilt uitstralen en wat het beste past bij jouw bedrijf. Heb je een heel minimalistisch kantoor? Dan werkt het mooi om naast de witte bureaus ook te kiezen voor bureaustoelen in de kleur wit. Dit is ook een handig trucje om een kleine ruimte optisch groter te laten ogen. Lichte kleuren weerkaatsen namelijk het natuurlijke licht.

Houd je juist van een stoere of industriële look? Dan is een combinatie tussen natuurlijke materialen zoals hout een goed idee. Dit geeft je hoekbureau wit net wat meer karakter. Je kunt bij Albeka bijvoorbeeld kiezen voor een metalen frame en een wit bureaublad om je kantoor een stoere touch te geven.

Maak je kantoorinrichting af met bijpassende accessoires

Bij Albeka kun je terecht voor witte bureaus, maar ook voor de volledige aankleding van je kantoor. Wil jij je witte werkplek stijlvol inrichten? Kies dan bijvoorbeeld voor een bijpassende witte lade. Deze kunnen direct onder je bureautafel gemonteerd worden, maar zijn ook beschikbaar als losse ladekast.

Wil je een werkplek dat tot in de puntjes verzorgd is? Kies dan voor witte bureaus met een zogeheten wang. Hier kun je je ladekastjes stijlvol wegwerken. Als de kantoormeubelen expert, helpen we je graag om je kantoor zo praktisch en stijlvol mogelijk in te richten.

Laat je adviseren door Albeka

Heb je een vraag over onze witte bureaus? Neem dan gerust contact met ons op! Ook in onze showrooms staan onze ervaren medewerkers voor je klaar om je van het beste advies te voorzien. Je kunt daar ons assortiment witte bureaus in het echt bewonderen. Onze koffie staat alvast voor je klaar.