Zit-sta bureaus

Als dé kantoorspecialist ben je voor zit-sta werkplekken en zit sta bureaus aan het juiste adres bij Albeka. Werken aan een zit sta bureau is hetzelfde als werken met een verstelbaar bureau. Door de afwisseling van zittend en staand werken blijf je lekker scherp en energiek. Een zit sta bureau stimuleert de de doorbloeding van je benen en zorgt daarom voor een hogere productiviteit. 

Producten 1-30 van 50

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Met merken als Actiforce en Markant verzekeren wij je van een perfecte kwaliteit en comfort. Zoek eenvoudig in onze uitgebreide collectie bureaus. Filter op gewenste hoogte, bladkleur en model en kom zo tot het juiste zit sta bureau voor jou!

Sta zit bureau kopen bij Albeka

Op zoek naar een sta bureau waar je staand achter kunt werken? Dan is een sta zit bureau van Albeka, zeker wat voor jou. Een goed en functioneel zit-sta bureau koop je bij Albeka, de kantoorspecialist. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een mens niet is gemaakt om veel achter elkaar te zitten, maar ook niet te lang te staan. Daarom adviseert Albeka hierin de juiste balans aan te brengen met zit sta bureaus.

“Per uur werk zou 15 minuten staan of bewegen wenselijk zijn voor het lichaam. De beste balans ligt dus op 75% om 25%.”

Werken aan een zit-sta bureau kan ziektes, zoals diabetes type-2, rugklachten en diverse hart- en vaatziekten voorkomen. Als je dus op zoek bent naar bureautafels, dan adviseert Albeka een in hoogte verstelbaar bureau. Albeka heeft onafhankelijk onderzoek laten doen naar de wetenschappelijke onderbouwing en de bewezen voordelen van zit-sta werken Hierdoor zijn wij echt de specialist. Al onze medewerkers hebben een certificaat dynamisch werken en zijn in staat je te voorzien van deskundig en onderbouwd advies. 

Zit sta bureaus en ik hoogte verstelbare bureaus

In ons assortiment vind je een zeer onderscheidend en kwalitatief hoogwaardig aanbod in hoogte zit sta bureaus. Een zit-sta bureau moet in hoogte minimaal tot 115 cm instelbaar zijn om op een goede manier dynamisch aan te kunnen werken. Je kunt kiezen uit een onderstel en een los bureaublad, of een complete set. 
Als je je kantoor inricht is het dus van belang om een verantwoorde keuze te maken voor jou en je personeel. Dit is niet alleen een verstandige keuze, maar zeker ook een duurzame keuze. Duurzaam, omdat jij en jouw personeel op deze manier gezonder, maar ook productiever blijven en dit is toch wat je uiteindelijk wilt bereiken met een werkplek.

Zit sta bureaus stimuleren deze manier van werken, want met een zit sta bureau ga je:

 • sneller staan
 • makkelijker lopen
 • sneller een dynamisch hulpmiddel gebruiken, zoals een Deskbike
 • Al met al wordt de belasting voor schouders, nek en rug minder. Daarbij krijgen je medewerkers een actievere werkhouding. Als je dus een nieuw hoogte verstelbaar bureau gaat kopen, adviseren wij je om ook zeker een sta bureau mee te nemen in je overwegingen. De prijs ligt vaak hoger dan een traditioneel recht bureau, maar als je heel de dag op kantoor zit is het zeker het overwegen waard! Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoekbureau.

  Waar moet je op letten bij het kopen van een zit-sta bureau?

  De zit-sta bureaus zijn ontworpen met een subtiel en tijdloos design. Vervaardigd van hoogwaardig materiaal, hierdoor kunnen de zit sta bureaus geruisloos worden versteld en kan het uitstekend worden gebruikt in een dynamische werkomgeving. 

  Overwegend zijn de elektrisch verstelbare bureaus hoger geprijsd, maar het gemak ervan is niet te waarderen. Je kunt ook kiezen voor een Bench opstelling, met gescheiden controles. Hierdoor kun je met meer mensen naast elkaar, maar toch ook apart van elkaar zitten en staand werken.

  Hogere productiviteit door zit sta bureaus

  Een zit sta bureau is een ideaal en uitstekend instrument om op een nieuwe manier te werken! Handig in gebruik en het biedt de mogelijkheid om zeer flexibel te werken, in die zin flexibel, dat je gemakkelijk achter je bureau vandaan komt. Albeka biedt een groot scala aan ergonomische en dynamische producten, waarvan de zit-sta bureau een zeer belangrijk onderdeel is. Zitten en staan achter het bureau is innovatief, maar dat is eigenlijk niet de belangrijkste reden, het is ook gezond en effectief! Maak een keuze uit ons top assortiment zit sta bureaus en geniet van de vele voordelen van het nieuwe werken!

  Alle soorten zit sta bureaus van Albeka

  Er zijn een aantal kenmerken waar je op moet letten bij alle soorten zit-sta bureaus.

  Handslinger verstelbare bureaus

 • Eenvoudig verstelbaar met de hand
 • Gemiddeld Verstelbaar tussen 70 tot 118 cm.
 • Verschillende bladkleuren
 • Elektrisch verstelbaar bureau

 • Eenvoudig te elektrisch verstelbaar
 • Gemiddeld verstelbaar tussen 70 - 117cm
 • *Optioneel memory master
 • Diverse bladkleuren
 • Eigentijds design
 • Geruisloze motor
 • De producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, materialen en onderstellen. Ook is er keuze uit een memory display, om de gewenste standen voor te programmeren. Heb je een flexibele werkplek? Dan adviseren we je een zit sta bureau, zo kan iedereen die werkt zijn of haar gewenste bureauhoogte instellen. 

  Complete zit-sta werkplekken

  Als je op zoek bent naar complete werkplekken, raden we de zit-sta bench werkplek aan. Dit lijken standaard bureaus, maar het is een zit sta module waarbij medewerkers zelfs kiezen of ze zitten of staan. Met deze elektrisch verstelbare zit sta module gaan je lichamelijke klachten bij je werknemers uit de weg en richt je snel en eenvoudig een kantoor opnieuw in. Al geruime tijd bieden we ook zeer scherp geprijsde combidesk opstellingen, standaard voorzien van een akoestische scheidingswand en kabelmanagement oplossingen. Alle bench werkplekken zijn standaard voorzien van een 120 cm hoge tussenwand inclusief een afneembaar gestoffeerd paneel in stofgroep 1 en een wit 18 mm Melamine blad. Alle werkplekken zijn voorzien van elektrificatie in de tussenwand. Tevens hebben alle werkplekken een knik arm zodat kabels onzichtbaar vanuit de tussenwand naar de werkplek worden geleid.

  Zit sta bureau elektrisch

  Naast de zit-sta bureaus met een handslinger, vind je bij Albeka ook prachtige kantoormeubelen die aangedreven worden door een klein elektrisch motortje. Zo kun je kiezen voor een zit sta bureau elektrisch. Met een bedieningspaneel stel jij je bureau gemakkelijk in op de gewenste werkhoogte.

  Staand werken was nog nooit zo eenvoudig. Doordat dit bureau zo makkelijk van hoogte kan veranderen, zal je in de toekomst er vaker voor kiezen om staand te gaan werken achter je laptop of computer. Het bedieningspaneel zorgt voor een hoog gebruiksgemak en stimuleert zittend en staand werken als geen ander.

  Je vraagt je misschien af of een zit sta bureau elektrisch iets voor jou of je werknemers is. Het voordeel van dit type bureau, is dat hij erg makkelijk in gebruik is. Hierdoor zal het vaker voorkomen dat jij en je werknemers ervoor kiezen om staand te gaan werken. Hoe moeilijker een bureau te verstellen is, hoe groter de drempel is om het te gaan gebruiken. Met een zit sta bureau elektrisch, ga je dit obstakel dus uit de weg.

  Ben je nog op zoek naar een zit sta bureau elektrisch? Bekijk dan het assortiment van Albeka. Als dé kantoorspecialist helpen we je graag aan een zit sta bureau die elektrisch te besturen is. Dit type bureau is beschikbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Zo vind je altijd een zit sta bureau elektrisch die bij de rest van je kantoorinrichting past. 

  Advies voor je zit sta bureau

  Bestel eenvoudig je zit-sta bureau online, of kom langs in een van onze showrooms. In onze showrooms krijg je uitgebreid en inhoudelijk onderbouwd advies, een offerte op maat en natuurlijk een lekker bakje koffie. Van origine is Albeka gespecialiseerd in gebruikt kantoormeubilair en biedt hierdoor ook een ruim aanbod gebruikte bureaus welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Will je graag meer weten over een zit-sta bureau, of zou je dit eens willen proberen, of wil je graag degelijk en inhoudelijk advies? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze showrooms. Hier kun je al onze ergonomische producten bewonderen.