Bureau Zwart

Gaat jouw voorkeur uit naar een zwart bureau? Bekijk dan ons assortiment hieronder! Onze zwarte bureaus zijn bureaus waarbij het tafelblad en het onderstel volledig uit het zwart bestaan. Met onze 15 jaar ervaring in kantoormeubilair weten wij zeker dat we je kunnen helpen om het geschikte zwarte bureau uit te kiezen wat voldoet aan jouw wensen. Verder bieden we gratis bezorging aan bij bestellingen vanaf 350 en zit er minimaal 5 jaar garantie op het zwarte bureau wat je aanschaft!

Producten 1-30 van 210

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ons assortiment zwarte bureaus

In ons assortiment bieden heel veel verschillende zwarte bureaus aan. Zo kan je binnen ons aanbod aan zwarte bureaus kiezen uit een aantal bureaus. Deze bureaus zijn:

 • Zwarte rechte bureaus
 • Zwarte hoekbureaus
 • Zwarte zit-sta bureaus (handslinger en elektrische verstelbare bureaus)

Kies het zwarte bureau uit op basis van ons filtermenu

Bij elk type bureau kan je zelf aangeven wat jouw eigen zijn waaraan het bureau aan moet voldoen. Dit kan je aanvinken in het filtermenu. Zo kan je de filteren op de volgende kenmerken van het bureau:

 • Type bureau
 • Merk
 • Maximale hoogte
 • Tafelblad breedte in cm
 • Tafelblad diepte in cm
 • Blad vorm
 • Instelbaar onderstel
 • Onderstel breedte in cm
 • Onderstel diepte in cm

 

Wanneer je via het filtermenu aanvinkt wat je belangrijk vindt aan een bureau, dan zal je zien dat je een selectie krijgt aan bureau wat voldoet aan de eisen die jij hieraan hebt gesteld.

Zwarte rechte bureaus

Binnen ons aanbod aan rechte bureaus bieden we modellen aan die voorzien zijn van een zwart tafelblad en een zwart onderstel. Deze rechte bureaus zijn verkrijgbaar met zowel een twee- als vierpotig onderstel. Verder kan je ervoor kiezen wat voor afmetingen het zwarte tafelblad moeten zijn. Zo kan je ervoor kiezen om een zwart recht bureau aan te schaffen met afmetingen als 120 x 80 cm of 160 x 80 cm. Verder is het ook mogelijk om voor een duo of quatro werkplek te kiezen. Een duo werkplek is een bureau geschikt voor twee personen en een quatro bureau is een bureau wat geschikt is voor vier personen.

Zwarte hoekbureaus

Naast zwart rechte bureaus kan je er ook voor kiezen om een zwart hoekbureau te kopen. Een zwart hoekbureau zorgt ervoor dat je jouw spullen op meer plekken kwijt kan door het hoekontwerp van dit type bureau. Van deze zwarte hoekbureaus zie je verschillende afmetingen terug zoals 240 x 160 cm, 260 x 160 cm en 260 x 180 cm.

Zwarte zit-sta bureaus

Naast zwarte hoekbureaus bieden wij ook zwarte zit-sta bureaus aan. Bij zwarte verstelbare bureaus kan je het bureau verstellen in hoogte. De hoogte kan je verstellen door middel van een handslinger of elektrisch door middel van een bedieningspaneel. Deze zwarte verstelbare bureaus zijn zit-sta bureaus met een zwart onderstel en een zwart tafelblad.

Waarom zou ik een zwart bureau aanschaffen?

Een zwart bureau heeft weer voordelen ten opzichte van andere kleuren bureaus zoals bijvoorbeeld een wit bureau. Bij een zwart bureau zie je niet zo snel krassen of vuil liggen waardoor een zwart bureau voor een langere tijd een nieuwe gloed heeft dan bijvoorbeeld een wit bureau (als er krassen en vuil op komt). Een mogelijk nadeel van een zwart bureau kan zijn dat je op het zwarte tafelblad vaak wel stof erop ziet liggen. In dit geval zou een wit tafelblad een betere keuze zijn aangezien je dit niet zo snel ziet liggen.

Neem contact met ons op als je vragen hebt

Heb je vragen over zwarte bureaus? Laat het ons dan gerust weten door contact met ons op te nemen! Je kan ons online met ons contact opnemen of je kan langskomen in één van onze showrooms waar een expert jou te woord zal staan!

Online kan je telefonisch, via de mail of een live chat gesprek contact met ons opnemen. In onze showrooms helpt één van onze adviseurs je graag verder. Onze showrooms bevinden zich in Hendrik-Ido-Ambacht, Zoetermeer en Nieuwegein. De koffie staat klaar!

Wanneer je hierboven in ons aanbod aan zwarte bureaus kijkt en filtert op wat jij belangrijk vindt aan een zwart bureau, dan weten wij zeker dat je een zwart bureau vindt wat voldoet aan jouw wensen!