Bureaustoelen kopen bij Albeka


Een bureaustoel snel bestellen bij Albeka

Albeka is gespecialiseerd in bureaustoelen. Met een assortiment van ruim 300 nieuwe en tweedehands bureaustoelen bieden we hierin een ruime keuze. Binnen ons assortiment vindt u bekende merken als Ahrend, Aspa, Lensvelt, Herman Miller, Giroflex en nog veel meer! Bij Albeka krijgt u altijd de bestel deal “uitsluitend topkwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs”. Albeka bezorgt in heel Nederland & België met eigen bezorgers, waardoor u verzekert bent van de beste service. Winkel snel in ons complete assortiment gebruikte en nieuwe bureaustoelen!


Gebruikte Bureaustoelen

Albeka is toonaangevend als het gaat om de verkoop van gebruikte, of tweedehands bureaustoelen. Binnen ons gebruikte assortiment kunt u kiezen voor de beste merken, tegen de scherpste prijs. Ook is het mogelijk uw bureaustoel te repareren met een nieuwe gasveer. Als u kiest voor gebruikte bureaustoelen draagt u bij aan een duurzame economie. Uiteraard worden alle stoelen nagekeken en indien nodig opgeknapt, ook vindt u bij alle gebuikte bureaustoelen een waardering van de status, zodat u weet hoe de bureaustoel er uit gaat zien.
> Lees meer over de voordelen van gebruikte bureaustoelen


Nieuwe bureaustoelen

U vindt in ons assortiment ook een zeer aanzienlijk deel nieuwe bureaustoelen. Binnen ons assortiment nieuw, vindt u kwalitatieve bureaustoelen tegen een aantrekkelijke prijs. Met merken als Giroflex, Beta,  Rovo en ons huismerk Ecoplus zijn we zeer onderscheidend. U vindt bijvoorbeeld 24-uurs stoelen, directiestoelen, leren stoelen en veel meer. Ook kunt u eenvoudig zoeken op NEN en NPR genormeerde stoelen. U vindt bij ons altijd een onderscheidend aanbod en uitstekende service!
> Bekijk ons hele assortiment nieuwe bureaustoelen


Dynamische bureaustoelen

Als u veel kantoorwerk doet en gedurig zit achter een bureau, kan het verstandig zijn om te kiezen voor een dynamische bureaustoel. Dynamisch werken is een compleet nieuwe mindset en zorgt ervoor dat u het zitpatroon doorbreekt door of meer te staan en bewegen, of actiever te zitten. Met de dynamische bureaustoelen swopper, deskbike, ongo en meer stimuleren we dynamisch werken. Albeka is uitgegroeid tot een specialist binnen dit assortiment. Ook kunnen we praktische handreikingen doen om dit nieuwe werken binnen uw bedrijf toe te passen.
> Lees meer over dynamische bureaustoelen


Instellen van de bureaustoel

Veel mensen zitten verkeer achter het bureau en op de bureaustoel. Als kantoormeubelspecialist voelen we het als onze verantwoordelijk om mensen hiervan meer bewust te maken. Om deze reden hebben we een praktische handleiding (zitinstructie) gemaakt om uit te  leggen hoe dit in te stellen.
> Bekijk de zitinstructie handleiding


Ergonomische bureaustoelen

Er zijn diverse soorten en typen bureaustoelen, maar wat is nu een goede keuze? Albeka biedt gewone bureaustoelen, maar ook ergonomische bureaustoelen. Vaak is er wel wat verwarring en een verkeerd begrip over wat ergonomie precies inhoud. Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Het is vervat in veel dingen van het leven, maar gaat ook vaak over de manier hoe we dit vormgeven in de werkomgeving. 
> Lees meer over ergonomische bureaustoelen

 

Alle functies van een bureaustoel op een rij

Bureaustoelen die geschikt is voor een goede ondersteuning van uw rug zijn bijvoorbeeld de Ahrend bureaustoelen of de Giroflex bureaustoelen. Als u een bureaustoel gaat kopen en u comfortabel wilt kunnen zitten hebben is het belangrijk om te letten op een aantal aandachtspunten. Bureaustoelen hebben vaak veel verschillende mogelijkheden. Bekijk de uitleg van alle bureaustoel functies.
> Bekijk alle functies

 

Bureaustoel schoonmaken

Als verkoper van gebruikte bureaustoelen zijn we ook vaak bezig met het schoonmaken van bureaustoelen. De eindgebruiker wil natuurlijk een stoel, die netjes en goed gereinigd is. Het kan zijn dat u na verloop van tijd uw bureaustoel ook eens goed wilt reinigen. Om u een handvat te bieden hebben we enkele praktische tips voor u samengevat tot het goed schoonmaken van uw bureaustoel. 
> Lees meer over de schoonmaak van een bureaustoel

 

Goedkope bureaustoel

Bent u gericht op zoek naar een goedkope bureaustoel? Albeka is specialist in goedkope bureaustoelen. Om u hierin met wat meer informatie te voorzien, hebben we een hulp gemaakt in het kiezen van een goedkope bureaustoel. Bekijk snel ons advies in goedkope bureaustoelen.
> Alles over goedkope bureaustoelen