Bureaustoel onderdelen

Heb je een probleem aan je bureaustoel, of zijn bepaalde onderdelen gewoon aan vervanging toe? In plaats van het kopen van een nieuwe bureaustoel is het repareren een veel betere duurzame keuze. Nieuwe onderdelen van een bureaustoel koop je bij Albeka. Je vindt nieuw wielen, softwielen, harde wielen, maar ook voetkruizen, vloerdoppen en gasveren. Je vindt alle onmisbare onderdelen voor je bureaustoel in ons assortiment. Bestel eenvoudig en snel online op Albeka.nl

Is de gasveer van je bureaustoel aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar een andere maat? Hier shop je ons assortiment gasveren.

Verleng de levensduur van je bureaustoel met nieuwe wielen! In allerlei soorten en maten in ons nieuwe assortiment.

Accessoires op en om je bureaustoel

In ons ruime assortiment bureaustoelaccessoires- en onderdelen vind je handige items die je kunt gebruiken om je bureaustoel up te graden of onderdelen te vervangen. Bovendien hebben we ook goede accessoires die je werkplek net even naar een hoger niveau tillen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bureaustoelmat. Met een bureaustoelmat voorkom je krassen op je harde vloer of kun je juist makkelijk rijden over een tapijtvloer. Kom je net niet bij de grond met je voeten? Een voetenbank bied in dat geval de ideale oplossing. Ben je op zoek naar een degelijk voetkruis of wil jij je bureaustoel voorzien van een voetensteun? Ook daarbij helpen we je met ons nieuwe assortiment uit de brand!

Refurbished

Gebruikte onderdelen voor je bureaustoel

Je eigen bureaustoel repareren en refurbishen

Wat is er duurzamer dan jouw bureaustoel repareren met gebruikte onderdelen? Op www.hergebruikalles.nl vind je een enorme voorraad aan gebruikte onderdelen als armsteunen, knoppen voor functies en andere accessoires voor A-merk bureaustoelen als Ahrend, Drabert, Giroflex en HAG.

Best verkochte bureaustoelaccessoires

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!