Bureaustoel wielen

Op zoek naar wieltjes voor stoel of bureaustoelen op kantoor? Bureaustoelwielen van Albeka dé kantoormeubelen specialist. Wij leveren hoogwaardige en duurzame tweedehands kantoormeubelen en onderdelen zoals wielen voor verschillende type stoelen voor een scherpe prijs. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom je bureaustoel wielen nodig hebt

Bureaustoelwielen zijn onmisbaar voor een soepel verlopende werkdag. Albeka heeft een ruim assortiment aan Bureaustoel wielen en stoelwielen van diverse topmerken. Wij leveren bureaustoelwielen van o.a. Officenow, HJH Office, Renolux, Topstar en Duramat. Daarnaast vindt je in ons assortiment ook diverse accessoires, zoals bureaustoelkussens en -beschermers.

Wanneer je een bureaustoel aanschaft, is het belangrijk om te kijken naar de wielen. Veel mensen denken dat de wielen van een gebruikte bureaustoel of nieuwe bureaustoel niet belangrijk zijn, maar dit is niet waar. De wielen van een bureaustoel zijn cruciaal voor het comfort en de gezondheid van je rug.

Als de wielen niet goed zijn, kan dit ervoor zorgen dat je stoel schuurt en je rug pijn gaat doen. De wielen van een bureaustoel moeten soepel draaien, zodat je stoel makkelijk naar voren en naar achteren beweegt. Als je wielen niet goed zijn, kan dit ervoor zorgen dat je stoel vast komt te zitten en je uiteindelijk je rug pijn gaat doen.

Daarom is het belangrijk om te kijken naar het materiaal van de stoelwielen. Sommige wielen zijn gemaakt van plastic en andere wielen zijn gemaakt van rubber. Rubber stoel wielen zijn in veel gevallen beter, omdat ze minder kans hebben om vast te komen zitten en ze zorgen ervoor dat je stoel soepel blijft rollen.

Verschillende soorten stoelwielen

Er zijn verschillende soorten stoelwielen die je tegenkomt, namelijk harde wielen en zachte bureaustoel wielen. De harde wielen zijn gemaakt van rubber, kunststof of nylon en zijn bedoeld voor vloeren van hout, laminaat of tegels. De zachte bureaustoel wielen zijn bedoeld voor vloeren van tapijt en zijn gemaakt van zacht materiaal, zoals polyurethaan.

Het is belangrijk om de juiste wielen te kiezen, omdat je anders kans loopt om je vloer te beschadigen. Als je twijfelt over welke wielen je nodig hebt, neem dan even contact op met ons.

Bestel eenvoudig online de beste bureaustoel wiel

Eenvoudig online zachte of harde bureaustoel wieltjes kopen doe je vandaag nog bij Albeka. Heb je de juiste maat bureaustoelwiel gevonden? Klik dan op de ‘Bestel’-knop. Vervolgens kan je jouw bestelling afronden in onze veilige betaalomgeving. Wij leveren uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis of op kantoor.