Gasveren

Bureaustoel Gasveer Kopen? Je kent vast het probleem van een defecte gasveer bij een bureaustoel. Als de bureaustoel uit zichzelf weer terug inzakt is de gasveer lek. Als dit gebeurt kan je de keuze maken om een nieuwe bureaustoel aan te schaffen, maar vaak is het ook mogelijk om te kiezen voor de vervanging van de gasveer. Bekijk hieronder ons ruime aanbod aan diversen soorten maten en kleuren gasveren voor bureaustoelen.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat kost een nieuwe gasveer?

Het is wijs om eerst te controleren of de bureaustoel geschikt is om een gasveer te vervangen.
De universele gasveren die vandaag de dag op de markt zijn passen op een groot aantal merken, maar een aantal merken zijn helaas al uitgesloten. Zo zijn er geen gasveren te vervangen bij de comforto haworth bureaustoelen. Het vervangen van een gasveer kost circa € 25 euro.

Wat je nog meer moet weten?

De universele gasveren zijn doorgaans geschikt om te gebruiken als u een bureaustoel heeft van een van de volgende merken : Ahrend, Giroflex, Grahl, Sedus, Ecoline ed. (Uiteraard onder voorbehoud. Om er zeker van te zijn kunt u het beste langskomen met de bureaustoel in een van onze showrooms) of lees ook ons uitgebreide blog over hoe een gasveer vervangen.