24 uur bureaustoelen

In sommige beroepsgroepen moet je langdurig zitten, of je draait ploegendiensten. In dit geval is een 24-uurs stoel zeker iets voor jou. Een 24 uurs stoel is echt gemaakt om lang op te zitten. Dit type kantoorstoelen is gemaakt van zeer stevig en degelijk materiaal. Om deze reden is de prijs van deze stoelen vaak duurder dan de gewone bureaustoel. Wij zijn specialist in bureaustoelen waar je lang en intensief op kunt zitten. Bekijk ons assortiment met 24 uur stoelen van Giroflex, Rovo @GAAF en meer!

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat maakt een 24 uur stoel anders dan een gewone bureaustoel?

Voordeel van een 24-uurs stoel is dat deze extra comfortabel en ergonomisch is, zodat je er lang op kunt zitten. Daarbij is het een zeer sterke bureaustoel, omdat deze 24/7 gebruikt wordt door bijvoorbeeld een beveiliger. Dit testen ze vaak door middel van zware testen voordat het een 24-uur stoel mag heten. Een 24-uurs stoel is ook gemaakt voor zware mensen tot 200 kg. Dit is bij een normale bureaustoel niet het geval en kan het minder gewicht aan. Je kan alles instellen bij een 24-uurs bureaustoel, zodat je altijd lekker zit en kan bijstellen.

De zitting en rug is van een extra dikke gevormde kussens gemaakt voor extra comfortabele zithouding.Ook is de stof van deze bureaustoel 3 x steviger dan een normale project stoel. Kenmerken van een 24-uurs stoel zijn dat alles makkelijk instelbaar moet zijn. Daarbij moeten er ook alle instel mogelijkheden aanwezig zijn voor de perfecte zithouding. Daarbij moet het een extra dikke zitting en gevormde kussens hebben voor een comfortabele zithouding. Deze ergonomische stoelen zijn zeer geschikt voor gebruik op het politiebureau, bij een callcenter, of bijvoorbeeld controller ruimtes.

24 uurs stoel prijs

Wil je weten waarom een 24 uurs stoel zo verschilt in prijs van een gewone kantoorstoel? Deze langdurige zitstoelen zijn gemaakt van extra degelijk materiaal, wat langdurig meegaat en erg slijtvast is. Van een 24-uur stoel kun je verwachten dat je het langdurig en zeer intensief deze stoel gebruikt. Vanwege deze degelijkheid is deze werkstoel niet goedkoop. Wel kun je bij ons de beste kwaliteit kopen tegen relatief scherpe prijzen. Bekijk direct ons tweedehands bureaustoelen aanbod. Zou je de zitkwaliteit toch eerst eens willen testen? Bezoek dan een van onze showrooms. Je krijgt hier degelijk advies en een offerte op maat.

Search engine powered by ElasticSuite