De 24 uurs stoel

Werkt u in ploegendiensten? Of leveren jullie continudiensten? Dan is de 24-uurs stoel echt iets voor u! De 24 uursstoel is een uitstekend hulpmiddel om langdurig en intensief zittend werk te doen. De 24 uursstoelen zijn hoegenaamd hetzelfde als een gewone bureaustoel, alleen is het materiaal zo sterk dat je hier 24 uur per dag intensief gebruik van kunt maken. Zeer krachtig mechaniek, met een super stevige aluminium kruisvoet.  Werk met deze bureaustoel eenvoudig in ploegendiensten en wissel elkaar af tot 24-7 achter elkaar!

 

Ergonomische 24 uurs stoel

De 24 uurs bureaustoelen zijn ook ergonomisch vormgegeven. Daarom bent u verzekerd van een goede zithouding en dit is zeer belangrijk bij langdurig zitten. Deze ergonomische stoelen zijn zeer geschikt voor gebruik op het politiebureau, bij een callcenter, of controllerruimtes. Veel van de 24 uurs stoelen die wij leveren zijn uitgevoerd met een hoofd- en nek steun, waardoor comfortabel zitten zeer goed mogelijk is en ook zeer eenvoudig in te stellen. Ook is de stof van deze bureaustoel 3 x steviger dan een normale project stoel.

De 24-uurs bureaustoel heeft 4-eigenschappen:

  1. Hij is gecertificeerd als 24-uurs bureaustoel
  2. Hij heeft een magnetische afneembare zitting, dus makkelijk te wisselen
  3. Hij heeft een afneembare hoofdsteun of de stof is afneembaar zodat deze gemakkelijk te wisselen
  4. Hij een verzwaard mechaniek omdat er continue  gebruik van gemaakt wordt.

Kwaliteit en degelijkheid gegarandeerd

Wij bieden diverse merken 24 uursstoelen, zoals de Giroflex,  CS en Rovo. Deze stoelmerken staan garant voor uitstekende kwaliteit. Enkele voordelen van onze bureaustoelen:

● Ergonomisch gevormde zit en rug
● In hoogte verstelbare armleuningen
● Zitting kantelbaar
● Zitdiepte verstelling
● In hoogte en diepte verstelbare hoofdsteun
● Kantelmechaniek met gewichtsregeling
● Diverse gewichtsklassen
● Aluminium voetkruis

Met deze specificaties, biedt Albeka u diverse 24 uurs stoelen van topkwaliteit! Albeka staat garant voor een snelle levering binnen eigen beheer, montage mogelijk + altijd een scherpe prijs!

Bestel snel >