Bureaustoel zonder wielen

Een bureaustoel zonder wielen, kan niet rollen. Maar ondanks dat je de wieltjes mist, is hij heel praktisch voor op kantoor. Ze zijn comfortabel én een stijlvolle aanvulling op de rest van het kantoormeubilair. Bekijk hier het aanbod van Albeka.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom zou je kiezen voor een bureaustoel zonder wielen?

Een bureaustoel zonder wielen staat heel chic in jouw kantoor. Deze stoelen zie je niet vaak terugkomen, waardoor het een unieke uitstraling geeft aan de inrichting van jouw werkruimte.

De voordelen van een bureaustoel zonder wielen:

  • Ze zijn solide en kunnen niet zomaar wegrollen
  • Je kunt ze ook gebruiken als stoelen in een vergaderruimte of in een algemene ruimte
  • Deze stoelen zijn multi-inzetbaar
  • Ze zijn beter voor je lichaamshouding


Bureaustoelen zonder wielen met armleuning

De bureaustoelen zonder wielen kun je bij albeka.nl alleen vinden mét armleuning. Deze armleuningen dragen daarnaast ook bij aan een goede werkhouding en voorkomt rugklachten. Sommige stoelen hebben zelfs een 4D armsteunen die je kunt afstellen op jouw lichaam en lichaamsgewicht.

Ergonomische bureaustoel zonder wielen

Ben je op zoek naar een ergonomische bureaustoel zonder wielen? Dan ben je bij Albeka aan het juiste adres! Doordat deze bureaustoel geen wieltjes heeft, blijft hij de gehele dag op dezelfde plek staan. Wanneer je de stoel op de juiste manier hebt ingesteld, ben je dus de gehele werkdag voorzien van een juiste werkhouding. Bij een bureaustoel met wieltjes kan dit nogal verschillen omdat deze stoel onbewust van plek verandert. Waar je bij een bureaustoel zonder wielen niet meer hoeft te bewegen, gebruik je bij een ‘normale’ bureaustoel ongemerkt toch je benen.

Bureaustoel zonder wielen in hoogte verstelbaar

Zelfs onze budget modellen zijn in hoogte verstelbaar. Een verstelbare bureaustoel zonder wielen zorgt ervoor dat je de hele dag door ongestoord kunt werken in de juiste werkhouding. Je kunt de gewenste hoogte zelf eenvoudig instellen. Zelfs onze meest simpele modellen hebben meerdere instelmogelijkheden om je bureaustoel op de juiste hoogte en diepte in te stellen zodat je geen last kunt krijgen van je rug. 

Een mooie bureaustoel zonder wielen bestel je hier!

Heb je al een mooie bureaustoel zonder wielen op het oog? Bestel dan vandaag nog op albeka.nl! Alle bestellingen boven de €350,- worden volledig gratis bij je thuisbezorgd. Heb je een vraag over ons assortiment of wil je graag persoonlijk advies ontvangen van onze experts? Neem dan contact met ons op. Onze gedreven werknemers staan zowel online als in onze showrooms voor je klaar om je van het beste (gratis) interieuradvies te voorzien.

Breng gerust een bezoekje aan één van onze showrooms om de bureaustoelen zonder wielen in het echt te bewonderen. Zo kun je ze testen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of een kop thee. Tot snel!