Directiestoelen

Wil jij zitten als een baas? Kijk dan niet verder dan ons assortiment directiestoelen! Onze directiestoelen zijn van uitstekende kwaliteit en zien er bovendien fantastisch uit. Directiestoelen hebben alle functies die je nodig hebt om heerlijk te zitten en komen met luxe stofferingen zoals bijvoorbeeld leder.

28 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eenvoudig een directiestoel besteld bij Albeka

Albeka is de grootste kantoormeubelen specialist van Nederland waar je gemakkelijk en snel directiestoelen kunt bestellen. Onze directiestoelen zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met gratis bezorging. We hebben een ruim aanbod directiestoelen in verschillende stijlen en kleuren.

Je kan bij ons altijd direct terecht voor een directiestoel, voor op kantoor of thuiswerkplek. De directiestoelen zijn verstelbaar in hoogte en zijn voorzien van een verstelbare rugleuning en armleuningen. Daarnaast hebben wij directiestoelen met wieltjes of zonder wieltjes.

Albeka biedt een uitstekende service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw directie stoel. Neem gerust contact met ons op als er vragen of opmerkingen zijn. Wij zijn bereikbaar per telefoon, chat of e-mail.

Waarom kiezen voor een directie bureaustoel

Een directie bureaustoel is een stoel die is ontworpen voor het optimale comfort en ondersteuning van de gebruiker. De stoel is voorzien van een verstelbare rugleuning, zitting en armleuningen. Daarnaast heeft de stoel een verstelbare hoogte en is de stoel gemaakt van hoogwaardig materiaal. Naast comfort zijn het vaak ook goed uitziende stoelen die perfect aan kunnen sluiten bij het interieur. Neem bijvoorbeeld de verschillende soorten directie stoelen die er zijn.

Verschillende soorten directiestoelen

Als je een kantoor aan huis hebt, of gewoon een plek waar je veel tijd doorbrengt achter je bureau, is het belangrijk om een goede directiestoel te hebben. Niet alleen omdat het je comfortabel maakt, maar ook omdat het je helpt om een goede houding aan te nemen. Er zijn verschillende soorten directiestoelen op de markt, dus het is belangrijk om te weten welke het beste bij je past.

De eerste is de ergonomische directiestoel. Deze stoelen zijn ontworpen om je lichaam in een natuurlijke houding te houden, waardoor je minder snel vermoeid raakt. Ze zijn meestal voorzien van verstelbare rugleuningen en zittingen, zodat je ze kunt aanpassen aan je lichaam.

De tweede is de traditionele directiestoel. Deze stoelen zijn niet ergonomisch ontworpen, maar bieden wel veel steun en comfort. Ze zijn meestal voorzien van verstelbare rugleuningen, maar niet van verstelbare zittingen.

De derde is de racingstoel. Deze stoelen zijn ontworpen voor mensen die veel tijd achter het stuur doorbrengen. Ze zijn vaak voorzien van verstelbare zittingen en rugleuningen, zodat je ze kunt aanpassen aan je lichaam.

Als je niet weet welke directiestoel het beste bij je past, is het raadzaam om een contact met één van onze specialisten op te nemen.

Hoe kies je de juiste directeur (bureau)stoel

Kantoormeubilair en de kantoor inrichting is een belangrijk onderdeel van een efficiënte en prettige werkomgeving. Een goede directeur stoel is daarom van cruciaal belang. Helaas is het aanbod aan directeur (bureau)stoelen enorm en is het soms moeilijk om de juiste stoel te kiezen.

Daarom hebben wij van Albeka 3 simpele regels opgesteld voor het verkiezen van de beste directeurstoel.

  • Hoeveel budget is er voor een directeur stoel
  • Bepaal waar je de directiestoel voor gaat gebruiken
  • Welke eigenschappen verlang jij van de ee directeur stoel

Als je deze pijlers in acht neemt, ben je gegarandeerd van een goede en comfortabele directeur (bureau)stoel die perfect bij jouw wensen aansluit. Kom jer er toch nog niet helemaal uit? Geen zorgen! Neem gerust even contact op met 1 van onze experts.