Bureaustoelen gebruikt

De beste gebruikte bureaustoelen vind je bij Albeka. Zoek je nieuwe bureaustoelen, maar hoeft het allemaal niet splinternieuw te zijn? Kies dan voor een tweedehands bureaustoel. Als je kiest voor een gebruikte bureaustoel doe je mee aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. De tweedehands bureaustoelen zijn geschikt voor ieder kantoor, of thuiswerkplek!

De beste 2e hands bureaustoelen van hoge kwaliteit vind je hier!

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe bureaustoel? Lees hier alles wat je moet weten!

Ruim assortiment tweedehands kantoor bureaustoelen

Op zoek naar tweedehands kantoor bureaustoelen? Je vindt gebruikt en duurzame kantoorstoelen bij Albeka. Met topmerken als Ahrend, Gispen, Vitra, Kinnarps en veel meer bieden wij een zeer ruim en onderscheidend tweedehands bureaustoel assortiment en kantoorstoelen aan. Als de grootste en meest complete aanbieder van tweedehands kantoormeubelen, vindt je bij Albeka altijd een gebruikte bureaustoel die past binnen iedere ruimte en iedere inrichting. Bestel eenvoudig in onze online shop.

Refurbished bureaustoel

Groot assortiment refurbished bureaustoelen

Refurbished bureaustoelen

Steeds meer mensen en bedrijven zien het belang van duurzame ontwikkeling, waardoor hergebruikte producten niet meer worden gezien als ‘oud’, maar als een serieuze optie en keuze ten opzichte van nieuw. Door het aanschaffen van gebruikte kantoorstoelen draag jij daar aan bij. Bij Albeka willen we het milieu een handje helpen, en dat doen we door het hergebruiken van tweedehands bureaustoelen, vergaderstoelen; noem maar op. De gebruikte stoelen voor kantoor die we verkopen zijn nog steeds zo goed als nieuw, nadat ze een behandeling hebben ondergaan wanneer nodig. De gebruikte stoelen van Albeka worden refurbished en worden wanneer nodig opnieuw gestoffeerd. Ontdek hier ons mooie gebruikte bureaustoelen assortiment.

Best verkochte gebruikte bureaustoelen

Altijd de juiste tweedehands bureaustoel

Bij Albeka kun je je hart ophalen als het gaat over tweedehands bureaustoel. Elke categorie bevat honderden unieke producten met een grote voorraad per product, zodat je zelfs een groot kantoor volledig gebruikt kunt inrichten. Alles gebruike bureaustoelen zijn nagekeken op staat en eventueel refurbished. Hierbij kun je denken aan compleet nieuwe stoffering, vernieuwde wielen of gasveren. Op deze manier weet je zeker welke kwaliteit je koopt. Graag even wat advies? Stel gerust je vragen.

Gebruikte bureaustoelen scherp geprijsd

De gebruikte bureaustoelen die Albeka aanbiedt zijn niet alleen goed, maar ook altijd scherp in prijs. Albeka biedt stoelen aan van diverse bekende topmerken. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een zeer ruime keuze. Ook is een gebruikte bureaustoel duurzaam en circulair. Je geeft een product kans op een tweede leven, wat de duurzaamheid ten goede komt. De gebruikte bureaustoelen worden altijd nagekeken op kwaliteit en staat. Door middel van ons sterrensysteem kun je makkelijk en overzichtelijk zien in welke staat het product zich bevindt. Met regelmaat worden de bureaustoelen ook hergestoffeerd. Deze nieuwe stoffering besteden wij uit aan een sociale werkplaats, omdat wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vinden.

Bestel eenvoudig gebruikte bureaustoel snel online

In ons assortiment vind je een groot en uitgebreid online assortiment tweedehands bureaustoelen, die eenvoudig online te bestellen zijn in onze webwinkel. Sorteer eenvoudig op materiaal, kleur stof, voorraad en meer om zo snel bij het gewenste product uit te komen. Het is verstandig te kiezen voor een goede tweedehands bureaustoel. Omdat ons assortiment tweedehands bureaustoelen altijd bestaat uit alleen en exclusief topmerken, weet je zeker dat je een ergonomisch verantwoorde stoel koopt.

 

Meer van ons nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie over de meest geschikte tweedehands bureaustoel voor op kantoor.

 

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten, met de mooiste tweedehands bureaustoelen van deze tijd? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste gebruikte bureaustoel graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte bureaustoelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bureau kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!