Bureaustoelen gebruikt

De beste gebruikte bureaustoelen vind je bij Albeka. Zoek je nieuwe bureaustoelen, maar hoeft het allemaal niet splinternieuw te zijn? Kies dan voor een tweedehands bureaustoel. Als je kiest voor een gebruikte bureaustoel doe je mee aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. De tweedehands bureaustoelen zijn geschikt voor ieder kantoor, of thuiswerkplek!

De beste 2e hands bureaustoelen van hoge kwaliteit vind je hier!

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe bureaustoel? Lees hier alles wat je moet weten!

Ruim assortiment tweedehands kantoor bureaustoelen

Op zoek naar tweedehands kantoor bureaustoelen? Je vindt gebruikt en duurzame kantoorstoelen bij Albeka. Met topmerken als Ahrend, Gispen, Vitra, Kinnarps en veel meer bieden wij een zeer ruim en onderscheidend tweedehands bureaustoel assortiment en kantoorstoelen aan. Als de grootste en meest complete aanbieder van tweedehands kantoormeubelen, vindt je bij Albeka altijd een gebruikte bureaustoel die past binnen iedere ruimte en iedere inrichting. Bestel eenvoudig in onze online shop.

Refurbished bureaustoel

Groot assortiment refurbished bureaustoelen

Refurbished bureaustoelen

Steeds meer mensen en bedrijven zien het belang van duurzame ontwikkeling, waardoor hergebruikte producten niet meer worden gezien als ‘oud’, maar als een serieuze optie en keuze ten opzichte van nieuw. Door het aanschaffen van gebruikte kantoorstoelen draag jij daar aan bij. Bij Albeka willen we het milieu een handje helpen, en dat doen we door het hergebruiken van tweedehands bureaustoelen, vergaderstoelen; noem maar op. De gebruikte stoelen voor kantoor die we verkopen zijn nog steeds zo goed als nieuw, nadat ze een behandeling hebben ondergaan wanneer nodig. De gebruikte stoelen van Albeka worden refurbished en worden wanneer nodig opnieuw gestoffeerd. Ontdek hier ons mooie gebruikte bureaustoelen assortiment.

Best verkochte gebruikte bureaustoelen

Waarom zou ik duurzaam kopen?

In een tijd waarin "goedkoop" en "trendy" een belangrijke rol in de (kantoor)meubelmarkt hebben is het kiezen voor duurzame, tweedehands of betrouwbare nieuwe producten nu belangrijker dan ooit.

Bewust kiezen voor duurzaam meubilair is bewust kiezen om de afvalberg te verkleinen. Iets wat heel hard nodig is en waar we bij Albeka heel blij van worden.

Vraag een gratis werkplekinstructie aan

Door op een ergonomisch verantwoorde manier te werken, zorg je goed voor je lichaam en gezondheid, en verminder je het risico op fysieke en potentiële chronische klachten.

Vraag daarom een gratis werkplekinstructie aan. Met Albeka ontvang je volledig deskundig advies, wat ervoor zorgt dat al je ergonomische klachten worden aangepakt!

Altijd de juiste tweedehands bureaustoel

Bij Albeka kun je je hart ophalen als het gaat over tweedehands bureaustoel. Elke categorie bevat honderden unieke producten met een grote voorraad per product, zodat je zelfs een groot kantoor volledig gebruikt kunt inrichten. Alles gebruike bureaustoelen zijn nagekeken op staat en eventueel refurbished. Hierbij kun je denken aan compleet nieuwe stoffering, vernieuwde wielen of gasveren. Op deze manier weet je zeker welke kwaliteit je koopt. Graag even wat advies? Stel gerust je vragen. Gebruikte bureaustoelen scherp geprijsd

De gebruikte bureaustoelen die Albeka aanbiedt zijn niet alleen goed, maar ook altijd scherp in prijs. Albeka biedt stoelen aan van diverse bekende topmerken. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een zeer ruime keuze. Ook is een gebruikte bureaustoel duurzaam en circulair. Je geeft een product kans op een tweede leven, wat de duurzaamheid ten goede komt. De gebruikte bureaustoelen worden altijd nagekeken op kwaliteit en staat.

Door middel van ons sterrensysteem kun je makkelijk en overzichtelijk zien in welke staat het product zich bevindt. Met regelmaat worden de bureaustoelen ook hergestoffeerd. Deze nieuwe stoffering besteden wij uit aan een sociale werkplaats, omdat wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk vinden.

Bestel eenvoudig gebruikte bureaustoel snel online

In ons assortiment vind je een groot en uitgebreid online assortiment tweedehands bureaustoelen, die eenvoudig online te bestellen zijn in onze webwinkel. Sorteer eenvoudig op materiaal, kleur stof, voorraad en meer om zo snel bij het gewenste product uit te komen. Het is verstandig te kiezen voor een goede tweedehands bureaustoel. Omdat ons assortiment tweedehands bureaustoelen altijd bestaat uit alleen en exclusief topmerken, weet je zeker dat je een ergonomisch verantwoorde stoel koopt.

Essentiële functies van een tweedehands bureaustoel

De tweedehands bureaustoelen die goede ondersteuning voor je rug bieden zijn bijvoorbeeld de Ahrend bureaustoelen, HAG bureaustoelen, Vitra bureaustoelen, Lensvelt bureaustoelen, Aspa bureaustoelen of de Kinnarps bureaustoelen. Als je een tweedehands stoel gaat uitzoeken en comfortabel wil zitten met een goede zithouding, bekijk dan zeker de volgende aandachtspunten:

  • Een goede stoel moet zeker in hoogte verstelbaar zijn.
  • De juiste gebruikte bureaustoel moeten een diepte instelbare zitting bevatten.
  • Een verstelbare lendensteun (extra rugsteun) is ook erg handig.

Ook iets waar je op moet letten bij de aanschaf van een tweedehands bureaustoel zijn de wielen. Niet elk type vloer is geschikt voor alle wielen. Heb jij een harde vloer? Dan raden wij je een stoel aan die soft wielen heeft. Heb je een zachte vloer, dan volstaan standaard wielen ook. Soft wielen zijn ook altijd los bij te bestellen. Kortom, let op de ergonomie en zoek een zitmogelijkheid uit die jouw lichaam optimaal ondersteunt. 

De voordelen van tweedehands bureaustoelen

Albeka is de specialist in gebruikte bureaustoelen, maar deze specialisatie brengt ook weleens wat vraagstukken met zich mee. Zijn de gebruikte bureaustoelen nog wel in een goede staat? Hoelang gaat dit meubilair nog mee? We willen je hierin wat handvatten bieden en benoemen wat de voordelen zijn van gebruikte bureaustoelen en helpen je in het maken van een keuze. Vooraf is het goed om te vermelden dat welke keuze je ook maakt het niet gaat over goed, of minder goed, kwaliteit, of mindere kwaliteit. Alles heeft uiteindelijk te maken met de eigen voorkeur, identiteit, budget en toepassing.

De voordelen:

  • Altijd een goede prijs
  • Bekende merken tegen betaalbare prijzen
  • Draag bij aan een beter milieu (DUURZAAM)
  • Nieuwe bekleding met alternatieve kleuren mogelijk
  • Draagt bij aan MVO

Meer van ons nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie over de meest geschikte tweedehands bureaustoel voor op kantoor.

 

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten, met de mooiste tweedehands bureaustoelen van deze tijd? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste gebruikte bureaustoel graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte bureaustoelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bureau kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!