HAG bureaustoelen

Gebruikte HAG bureaustoelen koop je bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands bureaustoelen van het merk HAG. HAG heeft een specialisatie op het gebied van bureaustoelen. Die zich op hun beurt weer onderscheiden door de hoogwaardige ergonomische klasse en de hoogstaande kwaliteit. Kortom, op een gebruikte bureaustoel van HAG zit je stevig!

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelig een HAG Bureaustoel

Met een gebruikte HAG bureaustoel haal je gegarandeerd kwaliteit in huis. HAG is een echt kwaliteitsmerk. Ook tweedehands hebben deze stoelen een  nog lange levensduur en qua prijs kosten ze slechts een fractie van de nieuwprijs. Dit terwijl je in principe nog geniet van dezelfde kwaliteit die je van HAG mag verwachten.

HAG H05 Bureaustoel

HAG heeft verschillende bureaustoelen op de markt die je meteen zal associëren met kwaliteit. Een zeer bekend model is dan ook wel de HAG H05 stoel. De HAG H05 is een zeer ergonomische bureaustoel die veel instelmogelijkheden heeft. Met ergonomie bedoelen we dat het een product betreft dat het comfort, de gezondheid en de veiligheid van de mens bevordert. Kortom, rugklachten zou je niet moeten kunnen krijgen op een HAG bureaustoel. Zolang je de stoel maar goed instelt natuurlijk.

Ook vind je in ons assortiment de HAG Rotterdam, wat een hele unieke en gave editie is van de HAG line. Door gebruikte HAG bureaustoelen te kopen draag je bewust en actief bij aan verduurzaming. Koop gebruikt, koop duurzaam!

Ergonomische HAG bureaustoel

We lieten er net al even ons licht op schijnen, maar de HAG bureaustoel is een zeer comfortabele en ergonomische bureaustoel. Wat de bureaustoel ergonomisch maakt is dat deze goed is in te stellen. Hierbij kan je denken aan verstelbare hoogte, rugleuning en armleggers. De meeste tweedehands HAG bureaustoelen beschikken over 4D armleggers, dit betekent dat deze in 4 richtingen zijn in te stellen.

HAG Bureaustoelen snel in huis

Ben jij al overtuigd van de voordelen van gebruikte HAG bureaustoelen? Bij Albeka bestel je gemakkelijk en snel online via de webshop. Met een actuele voorraad, maar ook grote voorraad per item, kun je voor iedere kantoorinrichting wel zo'n degelijk en comfortabele HAG bureaustoel gebruiken. Ook ben je van harte welkom in één van onze drie showrooms, waar je een breed scala aan tweedehands kantoormeubelen kunt bekijken en proberen. Zien we je snel eens langskomen?