Kinnarps bureaustoelen

Kinnarps bureaustoel kopen? Koop deze tweedehands bureaustoel bij Albeka. Je koopt dan echt kwaliteits kantoormeubilair en zeker geen afgedankte bureaustoelen. Kinnarps is een echt A-merk en staat garant voor kwaliteit. Wist je trouwens dat als je een Kinnarps bureaustoel tweedehands bij ons koopt, dat je bewust bijdraagt aan een zeer duurzame en circulaire economie omdat de levensduur van deze bureaustoel vervolgens flink wordt verlengd. Dit betekent dat er geen grondstoffen verloren gaan en geen grondstoffen nodig zijn voor het produceren van een nieuwe stoel.

Kinnarps bureaustoel van kwaliteit

Ben je op zoek naar gebruikte Kinnarps bureaustoelen voor jouw kantoor? Gebruikte Kinnarps bureaustoelen kopen doe je bij Albeka! Door te kiezen voor tweedehands draag je bij aan een duurzame economie. Je vindt in ons assortiment uitsluitend A-merk gebruikte bureaustoelen van Kinnarps tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Kinnarps Freefloat Bureaustoel

De bureaustoelen van Kinnarps zijn allemaal ergonomisch ontworpen met als doel het zitcomfort voor de mens te verbeteren. Kinnarps ontwikkelt ergonomische bureaustoelen voor uiteenlopende situaties die aan elke behoefte van de flexibele werkplek voldoet. Stoelen die makkelijk in te stellen zijn wanneer er gebruikt wordt gemaakt van persoonlijke of gedeelde werkruimtes.

Een bekend model is de Freefloat bureaustoel van Kinnarps. Uit deze serie kennen we onder andere de Kinnarps 5000 of de Kinnarps 6000 bureaustoelen. Dit zijn echte fenomenen in de wereld van het zitmeubilair. Meer dan twee miljoen exemplaren van deze populaire stoel hebben ondertussen hun weg gevonden in de kantoren in heel Europa. Dus waar wacht je op? Haal snel een zeer comfortabele Freefloat bureaustoel in huis voor een zeer voordelige prijs.

Een Freefloat bureaustoel van Kinnarps is een bureaustoel met een kantelmechanisme dat beweging stimuleert. De zit en rug van de stoel volgen je bewegingen los van elkaar. Het zitvlak kan voorwaarts gekanteld worden. Vervolgens is de weerstand aangepast aan jouw lichaam. Dit is een super eenvoudige maar ergonomische oplossing.

Naast een zeer geweldig kantelmechanisme, beschikken de meeste tweedehands Kinnarps bureaustoelen over armleggers die in verschillende richtingen instelbaar zijn. Het instellen van je armsteunen is belangrijker dan je denkt!

Kinnarps bureaustoelen snel in huis

Als je een tweedehands stoel gaat kopen en comfortabel wil zitten met een goede zithouding, bekijk dan zeker de volgende aandachtspunten:

  • Een goede stoel moet zeker in hoogte verstelbaar zijn.
  • De juiste gebruikte bureaustoel moeten een diepte instelbare zitting bevatten.
  • Een verstelbare lendensteun (extra rugsteun) is ook erg handig.

Ook iets waar je op moet letten bij de aanschaf van een tweedehands bureaustoel zijn de wielen. Niet elk type vloer is geschikt voor alle wielen. Over het algemeen voldoen alle Kinnarps bureaustoelen over deze eigenschappen en hoef je je bij een topmerk als Kinnarps geen zorgen te maken over de ergonomische zit. Comfort staat tenslotte voorop bij dit A-merk.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van bureaustoelen en waar je op moet letten bij het instellen ervan? Neem dan gerust eens contact met ons op.