Vitra bureaustoelen

Zoek je een Vitra bureaustoel, en hoeft deze niet helemaal splinternieuw te zijn? Kies dan voor een tweedehands Vitra bureaustoel. Je hebt hiermee namelijk een super goede deal te pakken. Je koopt een echte kwaliteits stoel van een topmerk en betaald hiermee een schijntje van de nieuwprijs. Daarnaast is het aanschaffen van een gebruikte bureaustoel ook nog eens hartstikke duurzaam, omdat je levensduur van het product hiermee verlengt.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelig een gebruikte Vitra bureaustoel

Albeka heeft een mooi assortiment als het gaat om tweedehands Vitra bureaustoelen. De bureaustoelen die we binnenkrijgen zijn van goede kwaliteit en kunnen nog jaren mee. Aan de hand van ons handige sterrensysteem kun je zien wat voor gebruikssporen je zult aantreffen op desbetreffende Vitra bureaustoel. Hoewel dit geen invloed heeft op de levensduur, hebben we dit ook meegenomen in de prijsberekening. Zo betaal je dus nooit te veel voor jouw gebruikte Vitra bureaustoel.

Vitra Oson en Vitra Medapro

De bureaustoelen van Vitra zijn van uitstekende kwaliteit. Dat was al bekend. De stoelen zijn zeer goed instelbaar en zijn gemaakt van materiaal wat niet zomaar afbreekt, mits je er maar normaal mee omgaat natuurlijk. Bekende modellen uit de Vitra collectie zijn de Vitra Medapro en de Vitra Oson C. Deze stoelen zijn standaard met harde wielen uitgerust maar kunnen ook worden aangeschaft met een nieuwe set zachte wielen. Met een mooi chroom onderstel en goed instelbare armleggers, rugleuning en zithoogte is deze stoel helemaal naar wens in te stellen. Daarnaast gaan deze gebruikte bureaustoelen nog jaren mee.

Voordelen Vitra Bureaustoelen

Met een Vitra bureaustoel haal je een echt topmerk in huis. Vitra staat bekend om hun mooie design meubilair en hun kwaliteit producten. Naast dat je een bekend merk koopt tegen een betaalbare prijs, is het aanschaffen van een gebruikte Vitra bureaustoel ook een heel duurzaam proces. Omdat je de levensduur van een Vitra bureaustoel verlengt die anders misschien wel was weggegooid, daar je als klant ook zeker bij aan een beter milieu. Tot slot zijn Vitra bureaustoelen ook met nieuwe bekleding en alternatieve kleuren aan te schaffen.

Vitra Bureaustoelen snel in huis

Al overtuigd van de Vitra bureaustoel en de fantastische voordelen? Bij Albeka bestel je makkelijk en snel online via de webshop. Met een handige actuele voorraad, maar ook diep assortiment, kun je voor iedere kantoorinrichting wel een stijlvolle Vitra bureaustoel gebruiken. Toch nog twijfels of op zoek naar meer informatie? Dan nodigen we je van harte uit om eens langs te komen bij één van onze drie showrooms, waar je een breed scala aan tweedehands kantoormeubelen kunt bekijken en proberen. In dat geval tot snel! :)