NEN 1335 Bureaustoelen

Op zoek naar een NEN 1335 bureaustoel? Het kopen van een NEN 1335 garandeert je van een comfortabele zit achter je bureau. Deze Europese normering biedt je zekerheid bij het aanschaffen van een goede bureaustoel. NEN 1335 bureaustoelen koop je bij Albeka, de expert in kantoormeubelen.

Wat is een NEN 1335 bureaustoel?

NEN 1335 is een Europese norm voor bureaustoelen. Om het verschil in grootte van mensen over de hele EU te overbruggen, heeft de Europese Unie een overkoepelende normering voor bureaustoelen gemaakt. De NEN 1335 zegt dus eigenlijk wat de maatvoering en verstelbaarheid moet zijn van een bureaustoel. De NEN zegt op zich niets over de kwaliteit van de stoel. Wel worden er aan deze stoel bepaalde eisen en voorwaarden gesteld, waardoor je dus wel kunt zeggen dat de NEN 1335 bureaustoel voldoet aan de ARBO normen en je dus in zekere zin wel een degelijke kantoorstoel koopt.

Groot assortiment NEN-EN 1335 bureaustoelen

Ben je specifiek op zoek naar een bureaustoel met de NEN-EN 1335 certificering, dan kun je bij Albeka je lol op. Veel bureaustoelen uit ons assortiment voldoen aan de NEN 1335 norm en zijn daarom uitstekend geschikt om thuis, of op kantoor op te werken. De NEN 1335 is in kwaliteit zeker niet minden dan de bekende NPR 1813 bureaustoel, een Nederlandse norm. De kwaliteitseisen zijn ongeveer hetzelfde, waardoor je zeker weet dat je NEN bureaustoel aan goede kwaliteitsnormen voldoet.

NEN 1335 bureaustoel kopen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van jouw NEN-EN 1335 stoel? Kom dan eens langs in de showroom om de stoelen te proberen. De beste keuze en de meest comfortabele bureaustoel vind je door ze te proberen en zitadvies in te winnen bij een van onze adviseurs. Je kunt natuurlijk ook advies inwinnen via onze livechat of via de telefoon. Onze productexperts geven je graag uitleg over het kiezen van de juiste NEN 1335 bureaustoel.