NPR 1813 Bureaustoelen

NPR 1813 bureaustoel kopen? Op een NPR 1813 kun je comfortabel en verantwoord zitten. Het geeft een houvast aan goede richtlijnen voor een bureaustoel. Je vind een uitgebreid aanbod NPR bureaustoelen. Bekende merken die voldoen aan de NPR richtlijnen zijn bijvoorbeeld Beta en Giroflex, maar ook natuurlijk bekende merken als Ahrend en Interstuhl. Koop jouw NPR 1813 bureaustoel makkelijk online.

Waar staat NPR 1813 voor?

Een NPR bureaustoel volgens Nederlands norm geeft de garantie dat hij voldoet aan de ARBO normen en zeker 95% van de Nederlandse beroepsbevolking hiermee voldoende ondersteuning en comfort krijgt. Omdat we in Nederland gemiddeld langer van lengte zijn hebben we in Nederland een eigen norm vastgesteld bovenop de Europese NEN-EN 1335 norm.

Deze norm is vastgesteld door commerciële bedrijven al Ahrend, Sedus, BMA en Interstuhl. Zijn deze stoelen nu beter dan een NEN 1335 bureaustoel? Zeker niet. Het zegt alleen iets over de mate van instelbaarheid en er zijn kleine accentverschillen ten opzichte van de NEN, of andere bureaustoelen.

NPR 1813 bureaustoel kopen

NPR 1813 bureaustoelen koop je bij Albeka, de bureaustoelen specialist. We bieden diverse grote bureaustoel merken, die sowieso vallen onder de NPR 1813 norm. Op zoek naar een bureaustoel die valt onder de NPR normering? Kies in dit geval uit bijvoorbeeld Giroflex, Beta, Interstuhl of Sedus. Deze stoelen zijn, buiten dat ze NPR genormeerd zijn ook van extreem hoge kwaliteit en zitcomfort. Veel instelmogelijkheden en daardoor uitstekend zitvermogen.

Advies voor NPR 1813 bureaustoelen

Zou je graag wat meer advies willen, of vind je de NR 1813 net een beetje aan een te prijzige kant? Ook onze goedkopere merken voldoen in de meeste gevallen aan een zeer hoge normeringsgraad en doen vaak niet echt onder voor de duurdere NPR genormeerde bureaustoelen. Kom gerust langs in de showroom om proef te zitten en advies in te winnen van een van onze productexpert. Geen tijd om langs te komen? Chat of bel dan met onze adviseur en maak zo de beste keuze.