Refurbished Bureaustoelen

Ben je op zoek naar een refurbished bureaustoel? Dan zit je hier op de juiste pagina! Binnen ons assortiment aan bureaustoelen bieden wij namelijk ook refurbished bureaustoelen aan. Bij refurbished bureaustoelen doe je mee aan duurzaamheid en draag je bij aan het verlengen van de levenscyclus van een product. Met al 15 jaar ervaring in kantoormeubilair weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres zit. Verder zit er op elke refurbished bureaustoel minimaal 5 jaar garantie en bieden we gratis bezorging aan als je een bestelling plaatst vanaf €350.

Onze refurbished bureaustoelen

In ons assortiment aan gebruikte bureaustoelen bieden wij ook verschillende refurbished bureaustoelen aan. Deze refurbished bureaustoelen hebben als voordeel dat deze gebruikte bureaustoelen opnieuw gestoffeerd, gepoedercoat of gerepareerd zijn.

Wij bieden verschillende soorten refurbished bureaustoelen aan die weer onderscheidend van elkaar zijn op een aantal vlakken. Zo zijn er bureaustoelen die opnieuw gestoffeerd zijn en daardoor een nieuwe rug- en zitsteun hebben. Ook heb je bureaustoelen waarbij het voetkruis opnieuw gespoten is.

Veel van onze refurbished bureaustoelen hebben een zwarte stoffering of een zwart/aluminium voetkruis.

Kies de refurbished bureaustoel uit die voldoet aan jouw eigen wensen

Verder kan je binnen onze refurbished bureaustoelen ook filteren op allerlei eigenschappen waarvan jij vindt dat de stoel daaraan moet voldoen.

Zo kan je een refurbished bureaustoel filteren op basis van:

 • Prijs
 • Merk (Officenow, Ximple, Ahrend, Haworth Comforto etc.)
 • Status product (sterrensysteem)
 • Zwarte, antracieten, grijze, rode, oranje, blauwe, paarse of beige kleur
 • Metaal, kunststof, stof of mesh materiaal bekleding
 • 1D, 2D, 3D, 4D of geen armleggers
 • Wel/niet verstelbare rughoogte
 • Wel/niet verstelbare zitdiepte
 • Wel/niet synchroon mechanisme
 • Wel/niet kantelbare rug
 • Wel/niet verstelbare lendesteun
 • Kleur voetkruis (antraciet, zwart, aluminium of chroom)
 • Vaste of verstelbare zitdiepte

Wij geven altijd aan wanneer een bureaustoel refurbished, gepoedercoat of gerepareerd is zodat je op de hoogte bent van als de bureaustoel refurbished is.

Wanneer is een bureaustoel refurbished?

Binnen ons aanbod aan bureaustoelen bieden wij refurbished bureaustoelen aan. De refurbished bureaustoelen verschillen van de gebruikte bureaustoelen. Bij de refurbished bureaustoelen wordt namelijk een gebruikte bureaustoel opnieuw gestoffeerd, gepoedercoat of gerepareerd. Zo wordt de kwaliteit van de gebruikte bureaustoel verbeterd. Wanneer een gebruikte bureaustoel dus nieuwe onderdelen krijgt toegewezen zoals een nieuwe stof, wordt geverfd of gerepareerd, dan behoort het tot een refurbished bureaustoel.

Herstofferen

Wanneer wij een bureaustoel herstofferen, dan brengen wij nieuwe stof hierop aan. De oude stof wordt dan verwijderd. Deze oude stof had vaak al te maken met slijtage waardoor het fijn is dat deze stof wordt vervangen. Zo komt er een nieuwe stof op de bureaustoel zodat het weer als nieuw voelt.

Poedercoaten

Poedercoaten houdt in dat  we verf aanbrengen op het voetkruis van de bureaustoel. Dit zorgt ervoor dat de voetkruisen in kwaliteit erg omhoog gaan. Zo zijn er voetkruisen die we met een zwarte verf laten poedercoaten zodat het voetkruis er weer stralend uit komt te zien.

Repareren

Bij het repareren van een gebruikte bureaustoel kijken we naar manieren om onderdelen van de stoel te vervangen zodat de kwaliteit omhoog gaat. Zo gaan we bij onze gebruikte bureaustoelen op zoek naar onderdelen van de stoel die toe zijn aan vervanging waarna we deze onderdelen verwijderen en vervangen zodat de stoel wordt gerepareerd. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd en daarmee draag je bij aan een stukje duurzaamheid van bureaustoelen.

Waarom zou ik een refurbished bureaustoel kopen?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je een refurbished bureaustoel zou kopen. Zo is een refurbished bureaustoel vaak een stuk goedkoper dan een nieuwe bureaustoel. Verder biedt een refurbished bureaustoel een stuk meer gebruiksgemak dan een gebruikte bureaustoel, omdat de refurbished stoel opnieuw is gestoffeerd, gepoedercoat of gerepareerd.

Een enkel nadeel aan een refurbished bureaustoel kan zijn dat de stoel niet gloednieuw is en je dus nog wel kan zien dat het een gebruikte bureaustoel is. Houd je toch liever van gloednieuwe bureaustoelen? Bekijk dan ons assortiment aan nieuwe bureaustoelen.

Neem contact op bij vragen over refurbished bureaustoelen

Heb je nog vragen over refurbished bureaustoelen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kan online contact met ons opnemen door ons te bellen, mailen of een live chat te starten.

Krijg advies in één van onze showrooms

Wij hebben inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in kantoormeubilair. Zo kunnen we jou verzekeren van advies op maat! Ben je na het lezen van de bovengenoemde informatie meer te weten gekomen over refurbished bureaustoelen? Wij hopen dat je nieuwe inzichten hebt gekregen over deze bureaustoelen zodat je weet wat de voordelen zijn van deze stoelen en wat ze voor jou kunnen betekenen! Kijk dan gerust in ons assortiment aan refurbished bureaustoelen en vind de stoel die bij jou past! Ook kan je ervoor kiezen om langs te komen in één van onze showrooms. Wij hebben drie showrooms die zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, Zoetermeer en Nieuwegein. In de showrooms kan je advies krijgen van onze experts! De koffie staat klaar!