Thuiswerken vanwege het Coronavirus? Wij helpen je op weg!

Noodgedwongen thuiswerken vanwege het Coronavirus? Dat wordt wennen thuis! Om je een vergelijkbare of nog comfortabelere werkplek te bieden hebben wij een selectie gemaakt voor de perfecte werkplek bij jou thuis! Comfortabel, ergonomisch en betaalbaar. Shop nu in ons assortiment.

1. De werkplek

Een comfortabele, maar ook ergonomische thuiswerkplek bestaat uit in ieder geval een bureau en een bureaustoel. Hierbij kun je denken aan een standaard bureau, maar ook uit een zit sta bureau. Daarnaast moet je altijd kiezen voor een stoel met goed instelmogelijkheden. Zullen we je even meenemen?

Een bureaustoel

Zitten achter een bureau moet je doen met een stoel die ook in te stellen is naar je lichaam. Daarnaast is voor een thuiswerkplek ook het design van je stoel niet onbelangrijk. Kijk goed naar de mogelijkheden en wat bij jou past.

Vind je het lastig om de juiste bureaustoel te vinden? Kom dan langs in onze showroom die nog gewoon geopend is, of neem contact met ons op via de contactpagina.

En natuurlijk een bureau

Naast comfortabel zitten, moet je natuurlijk ook je laptop kwijt. Daarom is een goed bureau onmisbaar. Bureaus zijn er in veel soorten en afmetingen. Kijk altijd goed wat je nodig hebt. Heb je veel papierwerk of werkruimte nodig? Kies dan een groot bureau. Blijf je graag fit en gezond? Kies dan een zit sta bureau. Kom je er niet uit? Kom dan langs in onze showroom die nog gewoon geopend is, of neem contact met ons op via de contactpagina.

2. Handige extra's

Naast de perfecte werkplek is het handig om te denken aan diverse hulpmiddelen.

Last van weining licht?

Het kan zijn dat je 's morgens vroeg of 's avonds laat nog aan het werk bent. Zorg dat je werkplek goed verlicht is, zodat je optimaal kunt presteren.

Kabels in de weg?

Heb je last van alle kabels die in de weg liggen? Zorg dan voor een goed kabelmanagement. Om je daarbij te helpen hebben we wat kabeloplossingen voor je uitgewerkt.

Zorg voor ergonomie

Om je werkplek meer ergonomisch te maken kun je gebruik maken van laptophouders en documenthouders. Doe je voordeel!

Maak ruimte in je hoofd

Last van veel rommel op je werkplek? Dit zorg vaak voor onrust in je hoofd en dan kun je niet functioneel je werk doen! Albeka weet daar wel raad mee!

3. Sfeermakers

Thuiswerken hoeft geen straf te zijn als je de perfecte sfeer aanbrengt aan je werkplek. Wat te denken van leuke kunstplanten, vloerkleden of bijvoorbeeld een sfeervolle bijzettafel. We hebben alle ideeën op een rij gezet.

Geef je werkplek een huiselijke sfeer

Niets geeft zo'n heerlijk rustgevend gevoel als planten op je werkplek. Onze collectie kunstplanten geeft voldoende sfeer en een lekker huiselijk gevoel. Bekijk snel de hele collectie.

Warme voeten tijdens het thuiswerk?

Niet alleen het prachtige design en daardoor de warme sfeer maakt de vloerkleden op je thuiswerkplek onmisbaar. Maar ook het lekkere gevoel aan je voeten en de extra warmte die je erdoor ontvangt. Boost je thuiswerkplek met een prachtig vloerkleed!

We bezorgen alles voor je thuiswerkplek gewoon bij je thuis binnen 10 werkdagen met onze eigen bezorgservice. Behoefte aan een snellere levering? Dan kun je deze mogelijkheid aanvinken tijdens het bestellen.

*We hanteren alle voorschriften van het RIVM tijdens het bezorgen.

Onze showrooms en magazijnen zijn op dit moment nog gewoon geopend. Bezoek gerust een van onze showrooms voor een advies op maat of het afhalen van je producten.

Bestel je producten online en wij zorgen dat je het kunt ophalen in de gewenste vestiging.

* Ook in de showroom hanteren we RIVM maatregelen.