Computer accessoires

Handige monitorarmen om je scherm makkelijk naar wens in te stellen.

Shop hier de beste monitorarmen uit ons tweedehands assortiment!

Handige computeraccessoires voor je werkplek

Wil jij meer orde scheppen op je werkplek? Vind jij het belangrijk dat alles goed is ingesteld? Ons nieuwe assortiment met computeraccessoires biedt handige oplossingen voor deze wens. Stel je scherm op de gewenste hoogte makkelijk in met een monitorarm. Wil jij je laptop hoger hebben? Dan is een laptopstandaard ideaal. Met een CPU houder kun je je computer makkelijk onder je bureau hangen. Dit is ideaal op het moment dat je wat meer ruimte op je bureau wilt. Ook voor het wegwerken van kabels en het voorkomen van kabelspaghetti op en om je werkplek hebben we handige accessoires. Kortom; Albeka heeft op elk vraagstuk een antwoord!

Tweedehands

Groot assortiment tweedehands monitorarmen

Tweedehands monitorarmen

Monitorarmen voor een scherpe prijs? Die vind je in ons gebruikte assortiment. In ons tweedehands aanbod vind je uitstekende monitorarmen van a-merken en de beste kwaliteit. Daarnaast is het kopen van een gebruikte monitorarm ook nog eens superduurzaam. Er hoeft geen nieuwe gemaakt te worden en deze gaat weer jaren mee!

Best verkochte computeraccessoires

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!