Laptopstandaards

Op zoek naar een laptopstandaard? Bij Albeka ben je dan helemaal juist. Laptopstandaards zijn ideaal om ergonomisch te kunnen werken en hiermee een stuk gezonder aan de slag te kunnen. Albeka is dé specialist als het gaat om ergonomisch werken. We hebben jarenlange ervaring met ergonomie en helpen je daarom graag op weg als het gaat om gezond en zonder lichaamsklachten aan de slag te gaan. Albeka heeft verschillende laptopstandaards in huis die het ergonomisch werken, geloof het of niet, een flink stuk zullen bevorderen.

Voordelen van een laptopstandaard

Als je veel met een laptop werkt zul je het vast wel herkennen. Het is een perfecte computer omdat je ‘m overal mee naartoe kan nemen. Je pakt ‘m er zo bij en stopt ‘m ook zo weer weg. Geen probleem. Als het om ergonomie gaat is hij echter iets minder ideaal. Het toetsenbord ligt niet altijd lekker in handen en een muis is meestal niet standaard bijgeleverd. Daarnaast kijk je vaak urenlang achter elkaar naar beneden wat snel wat nekklachten op zou kunnen leveren. Bij Albeka geloven en weten wij dat de ideale zithouding is wanneer je recht tegen de bovenkant van je scherm aan kijkt. Maar ja, een laptop is nu eenmaal niet zo hoog. Hoe kun je dit oplossen? Een laptopstandaard biedt hier de uitkomst. Omdat je hiermee de hoogte heel makkelijk kunt bepalen. Daarnaast kun je de laptop ook meteen aansluiten op een extern beeldscherm en eventueel een externe muis en toetsenbord. Je creëert hiermee een ideale en ergonomische werkplek, en toch neem je je laptop binnen een seconde mee naar een andere locatie wanneer nodig. Waar wacht je nog op? Neem ook zo’n gemakkelijke standaard in huis!

Advies op maat

Wil je meer standaard advies over onze ergonomische producten? Twijfel niet en pak gerust de telefoon eens op om met één van onze enthousiaste telefoonmedewerkers te bellen. We staan klaar om al jouw lastige vragen te beantwoorden! Mailen of chatten mag natuurlijk ook! Of wil je liever uitgebreid advies voor jouw werkplek? In onze showrooms in Nieuwegein, Zoetermeer en Hendrik Ido Ambacht staan we voor je klaar om je verder te helpen. Zien we je binnenkort ook eens voorbij komen?