Monitorarmen

Ben jij op zoek naar een monitorarm? Dan zit je bij Albeka helemaal goed. Een monitorarm is een zeer geschikt instrument om je beeldscherm mee op de juiste hoogte in te stellen. Bij een effectief gebruik van de monitorarm kun je nekklachten voorkomen. Diverse behuizingen en stelmogelijkheden hebben we beschikbaar, waardoor de monitorarm ook niet zal misstaan bij jouw kantoormeubilair. Monitorarmen voor op kantoor of voor thuis, wij hebben ze voor je op voorraad!

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Monitorarmen voor 1 of 2 schermen

De monitorarmen van Albeka zijn ergonomische producten. En waarom is dit nu zo belangrijk? Bij Albeka geloven we erg dat ergonomisch werken en het aannemen van een juiste lichaamshouding enorm belangrijk is op je werk. Hier ligt aan de ene kant een verantwoording bij jezelf, maar ook onze ergonomische producten hebben hier een groot aandeel in. Onze monitorarmen zorgen ervoor dat je beeldscherm altijd op de juiste hoogte is ingesteld. Daarnaast kun je wanneer wenselijk ook kiezen voor 2 beeldschermen naast elkaar. Ook hier hebben we speciale monitorarmen voor in ons assortiment opgenomen.

Monitorarmen gemakkelijk gemonteerd

De voorgemonteerde monitorarmen van Albeka zijn in een handomdraai geïnstalleerd. De monitor kan door middel van een verstelbare klem eenvoudig in hoogte versteld worden en dankzij de extensie kan diepteverstelling worden gerealiseerd waardoor je meer flexibiliteit verkrijgt bij het instellen van uw monitoren. Onze enkele en dubbele monitorarmen worden standaard geleverd met een bladklem en een bladdoorvoer.

Advies op maat

Meer informatie op je beeldscherm over monitorarmen? Stel gerust je vraag via mail of webchat. Opbellen kan natuurlijk ook, onze enthousiaste medewerkers zitten voor je klaar. Iets uitgebreider advies? Kom dan langs in één van onze showrooms. De verkopers van Albeka weten alles over ergonomie en ergonomisch werken en helpen je graag verder met het ergonomisch instellen van je werkplek. Kom je ook eens langs?