Branches

Bij Albeka zijn we trots op onze veelzijdigheid en expertise in het bedienen van een breed scala aan branches. Of het nu gaat om kantoorinrichting voor zakelijke dienstverleners of gespecialiseerde zorgmeubels voor gezondheidszorginstellingen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke eisen van elke sector. Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met hoogwaardige meubeloplossingen en deskundig advies.


Zakelijke en Professionele Dienstverlening

Overheids- en Educatieve Instellingen

Gezondheidszorg en Welzijn

Technologie en Innovatie

Handel en Industrie

Horeca, Toerisme en Evenementen

Duurzaamheid en Milieu

Non-profit en Maatschappelijke organisaties


Projectinrichting voor iedere branche

Het gaat om het creëren van een werkomgeving die inspirerend, functioneel en comfortabel is. Ons aanbod van kantoor- en interieurconcepten is breed en veelzijdig, gericht op het optimaliseren van de productiviteit en het welzijn van jouw medewerkers.

Interieurconcept en interieuradvies

Een goed interieurconcept begint met een diepgaand begrip van jouw bedrijfscultuur en mogelijkheden. Bij Albeka bieden wij interieuradvies op maat, waarbij we jouw visie omzetten in een praktisch en esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Onze interieuradviseurs werken nauw met je samen om een omgeving te creëren die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen. Van de indeling van werkplekken tot de keuze van kleuren en materialen, wij zorgen voor een harmonieuze en efficiënte inrichting.

Interieuradviseur van Studio Albeka

Onze interieuradviseurs, ook wel interieur adviseurs genoemd, zijn experts in het ontwerpen van werkplekken die inspireren en motiveren. Zij hebben oog voor detail en begrijpen hoe belangrijk het is dat elk element in jouw kantoor bijdraagt aan een positieve werksfeer. Of je nu een complete kantoorrenovatie plant of slechts enkele aanpassingen wilt doen, onze adviseurs staan klaar om je te helpen met professioneel advies en creatieve oplossingen.

Projectinrichting op maat van Studio Albeka

Voor grotere projecten, of ook wel projectinrichting op maat bieden wij uitgebreide projectinrichting diensten. Als ervaren projectinrichters nemen wij de volledige coördinatie van jouw project op ons, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. Wij zorgen voor een soepele en efficiënte uitvoering, zodat jezelf kunt concentreren op jouw kernactiviteiten. Onze projectinrichting omvat alles van kantoormeubels en ergonomische oplossingen tot akoestische verbeteringen en sfeervolle accessoires. Interieurontwerp

Bij Albeka draait interieurontwerp om meer dan alleen esthetiek. Wij creëren ontwerpen die de functionaliteit en het comfort van jouw werkruimte verbeteren. Onze interieurontwerpers hebben een scherp oog voor trends en innovaties, en weten deze te vertalen naar praktische en aantrekkelijke oplossingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van een open kantoorruimte of het inrichten van individuele werkplekken, wij zorgen voor een ontwerp dat bijdraagt aan een productieve en prettige werkomgeving.

Albeka als partner voor kantoorinrichting

Kies voor Albeka als partner voor kantoorinrichting en profiteer van onze expertise en klantgerichte aanpak. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kantoor- en zorgmeubels, deskundig interieuradvies en complete projectinrichting. Ontdek hoe wij iedere werkruimte kunnen transformeren en een omgeving kunnen creëren die bijdraagt aan het succes van jouw organisatie.