Decoratie

Ben jij benieuwd wat onze interieurontwerpsters voor je kunnen betekenen? Kijk dan hier!

Laat je verassen door de unieke mogelijkheden van duurzame, tweedehands decoratie.

Type decoratie

Of het nu gaat om hanglampen, kunstplanten of bijvoorbeeld een gave kapstok; in ons assortiment decoratie vind je alles wat je nodig heb om jouw kantooromgeving helemaal af te maken. Kies voor kleurrijke verlichting om je ruimte op te fleuren, ga voor meer groen op kantoor door kunstplanten aan te schaffen en combineer functionaliteit en sfeervol met onze gave kapstokken!

Tweedehands

Groot assortiment gebruikte kunstplanten

Gebruikte kunstplanten

Kunstplanten zijn een goede manier om je kantoor- of loungeruimte meer kleur te geven. Planten geven een groen gevoel aan je kantoorpand en het ziet er gezellig uit. Je kunt er ook voor kiezen om voor duurzaam te gaan door een kunstplante tweedehands aan te schaffen. Shop ons gebruikte assortiment en laat je verassen door mooie kunstplanten tegen de scherpste prijzen!

Best verkochte decoratiemeubels

Nog veel meer decoratie

Naast al die gave verlichting en kunstplanten biedt Albeka nog veel meer. Maak jouw ontvangstruimte helemaal af met prachtige vloerkleden met mooie motieven. Ook hebben we ideale oplossing voor akoestische wanddecoratie en kom je altijd op tijd met onze trendy wandklokken!

Tweedehands

Vergaderen met gebruikte kapstokken

Gebruikte kapstokken

Een kapstok is een ideale manier om je kantoor of ontvangstruimte netjes te houden. Ons gebruikte assortiment staat daarom vol met uitstekende kapstokken om je jas netjes op te kunnen hangen. De kapstokken zijn scherp geprijsd en bovendien maak je een duurzame keuze!

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!