Planten gebruikt

Geef je kantoor of werkplek een groene boost! Tweedehands planten zijn uitstekend geschikt voor ieder kantoor. Van groot tot klein en verfijnd, je vindt alle types in ons gebruikte assortiment. Niet alleen gebruikte planten, maar ook mooie gebruikte bloempotten zijn verkrijgbaar voor jouw werkplek. Bestel eenvoudig online op Albeka.nl

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands planten voor kantoor kopen

Op zoek naar gebruikte planten voor je werkplek? Gebruikte planten zijn voordelig en circulair. Richt je werkplek om een duurzame, groene manier in en verhoog je sfeer en werkplezier op kantoor. Planten doe je normaliter in een pot, daarom kun je ook de mooiste tweedehands bloempotten vinden in ons assortiment. Welk exemplaar vind jij het mooist? Sorteer eenvoudig op kleur formaat en op type gebruikte plant en vindt snel wat bij jou past. Vind je planten wat lastig in onderhoud? Kies dan een kunstplant uit onze kunstplanten collectie.

Vind je het lastig om een keuze te maken, of wil je eerst eens kijken hoe de kantooraccessoires er echt uitzien? Bezoek één van onze showrooms of neem contact met on op voor direct deskundig advies.