Verlichting gebruikt

Ben je op zoek naar een tweedehands lamp? Heb je geen licht, dan heb je ook geen inspiratie ;). Een goede lamp is onmisbaar voor je werkplek. Je vindt in ons assortiment de beste merken tegen de laagste prijzen. Je vindt niet alleen basic lampen, maar ook designlampen, zoals Dijkstra design en Lightyears design. Bestel eenvoudig de mooiste tweedehands lampen online.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tweedehands lampen online kopen

Je werkplek voorzien van licht en sfeer is niet alleen nodig, maar is ook onmisbaar. Met merken als Dijkstra, Lightyears en Ximple bieden we uitstekende tweedehands kwaliteit. Niet alleen het licht, maar ook het design van de gebruikte lampen is niet onbelangrijk. Je vindt diverse types, afmetingen, maar ook kleuren in ons tweedehands online assortiment. Draag jij ook bij aan de circulaire economie? Kies dan voor een tweedehands lamp en verleng zo op een mooie manier de levenscyclus van de lampen.

Oorspronkelijk is Albeka gespecialiseerd in gebruikt kantoormeubilair, maar om jou het beste assortiment te bieden, vind je bij ons ook nieuwe lampen voor je kantoor. Heb je vragen, of wil je graag een offerte op maat of eerst eens onze lampen komen bekijken? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms of neem contact met ons op voor advies op maat. Bekijk online al onze kantooraccessoires, welk exemplaar vind jij het mooist?