Deskbikes

Deskbikes

Kent u dat gevoel van een inzakmoment tijdens het werk? De deskbike, of bureaufiets rekent hiermee af! Klim snel op de bureaufiets en u zult zien dat u zich een stuk fitter gaat voelen! De deskbike is het ideale hulpmiddel om te bewegen tijdens het werk, of de vergadering. Nieuwsgierig geworden? Er zijn nog meer voordelen

✓ Bevorderd de bloedsomloop
✓ Verlaagt het stressniveau
✓ Verbrand calorieën
✓ Bewegingen meten met een speciale App!

Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online! ✓ Gratis verzending boven de €150!

Deskbike Kopen?

Fietsen achter je bureau? Fluitend op je werk met de deskbike. Werk en fiets tegelijk achter een hoogte verstelbaar elektrisch bureau, met de deskbike wordt het werkelijkheid! De innovatieve bureaufiets is ontwikkeld met de gedachte dat je beweging en werken kunt combineren.

Alpe d'huez met de Deskbike?

Het leuke aan de deskbike is dat hij uitgevoerd is uit met een slimme candance en snelheid meter die je met de app kunt synchroniseren. Zo is het mogelijk om tegen je collega’s te biken.

Wetenschap en de deskbike

De Deskbike is zo veel meer dan een leuk speeltje op kantoor. Het is een hele serieuze vorm van dynamisch werken. Combineer lichaamsbeweging en bevorder de bloeddoorstroming. Uw personeel zal fitter worden en creatiever. Get active! Ready. Set. GO!