Dynamische stoelen

Kies uit zitballen in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen in ons uitgebreide assortiment.

Altijd een actieve zithouding met een Swopper. Shop ons uitgebreide aanbod hier!

Altijd een actieve houding

Maak kennis met ons uitgebreide assortiment dynamische stoelen en krukken. Ben jij naast je bureaustoel op zoek naar een dynamische stoel waar je mee kunt afwisselen? Dan is een zitbal een goede en bovendien betaalbare oplossing. Ook een Swopper is dan een uitstekende keuze. Omdat de zitting van een Swopper meebeweegt met elke beweging wordt je geforceerd om een actieve houding aan te nemen. Voor degene met een zit-sta bureau hebben we ook uitstekende dynamische krukken en deskbikes. Zo zit je tijdens het werk achter je bureau nooit stil! Ben jij op zoek naar goede werkstoel? Ook daarvoor kun je met het Albeka assortiment uit de voeten!

Tweedehands

Groot assortiment refurbished bureaustoelen

Gebruikte bureaustoelen

Ben je op zoek naar een goede ergonomische bureaustoel voor een zachte prijs? Check dan ons aanbod met tweedehands bureaustoelen. Door te kiezen voor gebruikt kies je tevens ook voor duurzaam. De levensduur van het product wordt natuurlijk verlengt én er hoeft geen nieuwe stoel geproduceerd te worden. Naast té gekke tweedehands bureaustoelen zul je in ons uitgebreide aanbod ook refurbished stoelen tegenkomen. Deze zijn voorzien van een nieuwe stoffering van hoge kwaliteit en kunnen er dus weer jaren tegenaan!

Best verkochte dynamische stoelen

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!