Ergonomische Producten

 

Lekker typen op kantoor?

WIl jij graag geen last krijgen van je armen en handen? Probeer een ergonomisch toetsenbord!

 

 

Voorkom klachten

Bij Albeka hebben we een ruim en verscheidend assortiment aan ergonomische producten. Dagelijks acht uur achter een kantoorbureau zitten, kan soms meer van ons vragen dan je zou denken. Veel mensen krijgen te maken met rugklachten, armklachten of nekklachten omdat er niet of nauwelijks aandacht wordt besteed aan een goede werkhouding. Met een wat duurder woord vallen al deze termen onder de noemer ergonomie. Ergonomische producten zijn er om uw werkplek comfortabeler te maken en gezonder in te richten. Hiermee kan je vervelende blessures mee voorkomen.

Ergonomische Muizen

Werkt u elke dag urenlang met een computer? De ergonomische muis is een vanzelfsprekende oplossing. Deze muizen zijn ontworpen om RSI (Repetitive Strain Syndrome) klachten te voorkomen en hiermee de werkhouding te verbeteren. De ergonomische muis voorkomt deze klachten omdat de muis zo is ontworpen om de rijkafstand volledig te beperken. De muis ligt namelijk recht voor het lichaam. Door uw arm in een neutrale positie te houden, wordt de spanning in de spier een stuk lager. Een extra voordeel hieraan is dat de muis voor zowel linkshandigen als rechtshandigen gebruikt kan worden.

Laptopstandaards & Monitorarmen

Laptops zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Een belangrijk voordeel is natuurlijk dat ze ontzettend makkelijk van thuis naar uw werk zijn mee te nemen. Een groot nadeel is echter dat het beeldscherm en toetsenbord niet onafhankelijk van elkaar in te stellen zijn. Dit kan ook leiden tot klachten in bijvoorbeeld uw nek of schouders omdat u heel de tijd naar beneden zult moeten kijken. Bij Albeka geven we u het advies om altijd recht tegen ongeveer het bovenste stuk van het scherm aankijkt. Een laptopstandaard biedt hierbij een goede uitkomst. Wij bevelen van harte aan om deze samen met een extern beeldscherm op de juiste hoogte in te stellen.

Ergonomische Bureaustoelen

Het ergonomisch mechanisme in een bureaustoel zorgt ervoor dat het zitvlak en de rug altijd in een natuurlijke houding staan. Een ergonomische bureaustoel biedt daarnaast ook het beste comfort van alle verschillende types. U zit dus ook nog eens altijd lekker! De arbeidsproductiviteit gaat hiermee dus een flink stuk omhoog. Met een zere rug, of nek kan het lastig zijn om inspannend en geconcentreerd bezig te zijn, daarom is kiezen voor een ergonomische bureaustoel heel belangrijk. Wij adviseren u als werkgever, maar ook privé, om niet te besparen op een goede stoel. Het is van essentieel belang zuinig te zijn op het lichaam.

 

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms