Ergonomische Producten

Ergonomische producten zijn er om je werkplek een stuk comfortabeler en gezonder in te richten. Dagelijks acht uur op je werkplek zitten kan soms meer van een mens vragen dan je zou denken. Veel van ons krijgt dan ook te maken met rugklachten, armklachten of nekklachten. Dat willen we natuurlijk zo graag mogelijk voorkomen. Ergonomische producten bieden hierbij een goede uitkomst. Met het brede assortiment aan ergonomische producten van Albeka, richt je je werkplek weer helemaal gezond in.

 

Lekker typen op kantoor?

WIl jij graag geen last krijgen van je armen en handen? Probeer een ergonomisch toetsenbord!

 

 

Waarom Ergonomisch Werken?

Bij Albeka zijn we groot fan van ergonomie. Het is simpelweg een gezonde manier van leven op je werk. Veertig urige werkweken bestaat in veel gevallen uit een flink aantal uren op je bureaustoel doorbrengen. Door het aanschaffen van ergonomische producten zoals de ergonomische muis, een monitorarm, een laptopstandaard of een ergonomische bureaustoel, voorkom je dat je klachten krijgt aan je nek, arm of rug en houd je hiermee meteen een vinger aan de pols. Albeka heeft veel verschillende producten die bij jou klachten gaan voorkomen, zoals bijvoorbeeld zit-sta bureaus.

Ergonomische Muizen

Soms lijkt het voorkomen van lichamelijke klachten wel een kat en muis spel, maar niets is minder waar. Er zijn echt producten die je gaan helpen om blessures te voorkomen. Werk je elke dag urenlang met een computer? De ergonomische muis is een vanzelfsprekende oplossing. Deze muizen zijn ontworpen om RSI (Repetitive Strain Syndrome) klachten te voorkomen en hiermee jouw werkhouding te verbeteren. De ergonomische muis voorkomt deze klachten omdat de muis zo is ontworpen om de reikafstand volledig te beperken. De muis ligt namelijk recht voor het lichaam. Door jouw arm in een neutrale positie te houden, wordt de spanning in de spier een stuk lager. Een extra voordeel hieraan is dat de muis voor zowel linkshandigen als rechtshandigen gebruikt kan worden. Een ideale oplossing dus!

Laptopstandaards

Werk je veel met een laptop? Ideaal! Je kan ‘m overal mee naartoe nemen. Gemakkelijk langs een klant of werkplek en je kan meteen aan de slag. Ook heel slim als je eens een dagje thuis wilt werken. Toch adviseren we je om niet te onderschatten dat het krijgen van nekklachten bij veel werkuren met een laptop, zo gebeurd is. Dit komt omdat je heel de tijd naar beneden moet kijken. Het ideale advies is om altijd recht tegen het bovenste stukje van het scherm aan te kijken. Op deze manier kun je ergonomisch aan de slag. Een laptopstandaard biedt hiervoor uitkomst. Daarnaast kun je de laptop ook meteen aansluiten op een extern beeldscherm en eventueel een externe muis en toetsenbord. Je creëert hiermee een ideale en ergonomische werkplek, en toch neem je je laptop binnen een seconde mee naar een andere locatie wanneer nodig.

Monitorarmen

Op zoek naar een instrument waar je heel gemakkelijk je computerscherm mee kan kantelen of op een ideale hoogte kan bevestigen? Dan bevelen we je van harte een monitorarm aan! Een monitorarm is een zeer geschikt instrument om je beeldscherm op de juiste hoogte in te stellen. Bij een effectief gebruik van een monitorarm kun je nekklachten voorkomen. Diverse behuizingen en stelmogelijkheden hebben we beschikbaar, waardoor de monitorarm ook niet zal misstaan bij jouw kantoormeubilair.

Ergonomische stoelen

Naast handige accessoires die het computergebruik zullen vergemakkelijken, zijn we bij Albeka ook expert in het ergonomisch zitten. Onze ergonomische stoelen zijn zo gebouwd om rugklachten, nekklachten en schouderklachten te voorkomen,. Het ergonomisch mechanisme in deze bureaustoel zorgt ervoor dat het zitvlak en de rug altijd in een natuurlijke houding staan. Een ergonomische bureaustoel biedt daarnaast ook het beste comfort van alle verschillende types. Je zit dus gegarandeerd altijd lekker! De arbeidsproductiviteit gaat hiermee een flink stuk omhoog. Met een zere rug, of nek kan het lastig zijn om inspannend en geconcentreerd bezig te zijn, daarom is kiezen voor een ergonomische bureaustoel heel belangrijk. Wij adviseren je als werkgever, maar ook privé, om niet te besparen op een goede stoel. Het is van essentieel belang zuinig te zijn op het lichaam.

Advies op maat

Meer weten over ergonomie en alle ergonomische mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op. De specialist kantoormeubilair. We vertellen je graag meer over wat belangrijk is aan ergonomie en hebben vast nog wel een aantal slimme tips & tricks voor je paraat. Je kunt altijd telefonisch met ons contact opnemen, en anders staan we graag je voor je klaar in één van onze showrooms. Liever geen gedoe en snel in huis? Je kunt op onze webshop eenvoudig de gewenste ergonomische producten direct bestellen.

 

 

 

 

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms