Documentenhouders

Voor alle bezitters van een document, houden wij je het volgende product voor: een documenthouder. Een documentenhouder is een ideaal product om al jouw papieren of tijdschriften, brochures, mappen etc. op te zetten om informatie vanaf te lezen. Ideaal als je je nek niet te veel wilt bewegen. Dit heeft weinig met luiheid of gemakzucht te maken, maar gaat enkel en alleen om het aannemen van een ergonomische werkhouding. Albeka is dé specialist als het gaat om ergonomisch werken. We hebben jarenlange ervaring met ergonomie en helpen je daarom graag op weg als het gaat om gezond en zonder lichaamsklachten aan de slag te gaan.

Filteren +

 

Voordelen van een documenthouder

Bij Albeka geloven we erg in ergonomisch werken en het aannemen van een juiste lichaamshouding tijdens je werk. Een groot deel komt hierbij aan op jezelf, maar een flink aantal van onze ergonomische producten hebben hier ook een flink aandeel in. Ons assortiment bestaat onder andere ook uit een documentenhouder. Een heel gemakkelijk product om je papieren om neer te zetten tijdens het werken achter je computer. Een documenthouder is een stijlvolle, in hoek verstelbare houder die geplaatst kan worden tussen het toetsenbord en beeldscherm. Een documenthouder voorkomt dus ongezonde bewegingen van hoofd en nek en stimuleert een rechte houding bij het gebruik van documenten.

Kortom, het is een intelligent en ruimtebesparende ontwerp voor op je werkplek. Daarnaast zorgen verschillende documenthouders ervoor dat het toetsenbord (wanneer niet in gebruik) onder de documenthouder geplaatst kan worden. Dit ruimtebesparende ontwerp past daarom heel goed bij bij een clean desk policy, en helpt bij het maximaliseren van het bureau-oppervlak.

Instelbare documentenhouders

De verschillende documenthouders van Albeka hebben het voordeel dat ze heel gemakkelijk in te stellen zijn op een ideale hoogte. Sommige varianten hebben 7 instelbare posities die ervoor zorgen dat ze ideaal zijn voor iedere denkbare gebruiker. Maak je je zorgen over de diepte van de houder? Vaak zijn deze tot 25 mm diep waardoor documenten, boeken en ordners hier gemakkelijk op neer te zetten zijn.

Advies op maat

Wil je meer advies over onze documentenhouders en hun mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met één van onze enthousiaste verkoopmedewerkers.. We staan klaar om al jouw lastige vragen te beantwoorden! Bellen, mailen of chatten, het kan allemaal! Of wil je liever uitgebreid advies voor jouw werkplek? In onze showrooms in Nieuwegein, Zoetermeer en Hendrik Ido Ambacht staan we voor je klaar om je verder te helpen. Zien we je snel?