LET OP: Onze showrooms en kantoor zijn donderdag 26 en vrijdag 27 mei gesloten.

Ergonomische Muizen

Op zoek naar een ergonomische muis? Ergonomische muizen kopen doe je bij Albeka, de specialist in ergonomische producten en ergonomisch werken. We hebben een aantal verschillende ergonomische muizen voor je op voorraad voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. Onze ergonomische muizen zijn slimme producten waarmee je klachten aan je pols mee zult voorkomen.

Filteren +

 

 

 

Klachten Voorkomen Met Een Ergonomische Muis

Met het brede assortiment aan ergonomische producten van Albeka, richt je je werkplek weer helemaal gezond in. Onze slimme ergonomische muizen dragen hier uiteraard erg aan bij. De ergonomische muis is echt een product dat je gaat helpen om blessures te voorkomen. Werk je elke dag urenlang met een computer? De ergonomische muis is een vanzelfsprekende oplossing. Deze muizen zijn ontworpen om RSI (Repetitive Strain Syndrome) klachten te voorkomen en hiermee jouw werkhouding te verbeteren. De ergonomische muis voorkomt deze klachten omdat de muis zo is ontworpen om de reikafstand volledig te beperken. De muis ligt namelijk recht voor het lichaam. Door jouw arm in een neutrale positie te houden, wordt de spanning in de spier een stuk lager. Een extra voordeel hieraan is dat de muis voor zowel linkshandigen als rechtshandigen gebruikt kan worden. Een ideale oplossing dus!

Draadloze Ergonomische Muizen

De draadloze ergonomische muis heeft een verticale grip die zorgt voor een neutrale, ontspannen stand van hand en pols. Zo beweeg je vanuit de onderarm en niet vanuit je pols en zo voorkom je RSI klachten. De muis ligt prettig in de hand, ondersteunt uw pols en vingers. Onze muizen hebben verschillende functies en mogelijkheden. Zo kun je de verschillende knoppen helemaal persoonlijk naar wens instellen. Naast bedrade ergonomische muizen voor zowel linkshandigen als rechtshandigen, hebben we ook een draadloze muis in ons assortiment. Zo kun je de muis op grotere afstand ook gemakkelijk gebruiken. Bijvoorbeeld handig als je een groter scherm, wat meestal op grotere afstand hangt, wilt kunnen bedienen. Net als de bedrade muizen, zijn de draadloze muizen gemakkelijk in te stellen, door de meegeleverde USB aansluiting in je computer in te pluggen, en meteen aan de slag te gaan.

Advies op maat

Meer weten over ergonomie muizen? Neem dan eens contact op met de vrolijke medewerkers van Albeka, de kantoormeubelen specialist. We vertellen je graag meer over wat belangrijk is aan ergonomie en hebben vast nog wel een aantal slimme tips & tricks voor je paraat. Je kunt altijd telefonisch met ons contact opnemen, en anders staan we graag je voor je klaar in één van onze showrooms.