Specialist in gebruikt kantoormeubilair!

Uw kantoor inrichten met gebruikt kantoormeubilair tegen een zeer scherpe prijs!

Zoekt u naar mogelijkheden om uw kantoor in te richten, of bent u toe aan vervanging van uw kantoormeubilair? Dan bent u bij Albeka aan het juiste adres! Albeka biedt alle mogelijkheden om uw kantoor in te richten. U vindt in ons assortiment een aanzienlijk deel gebruikte en tweedehands kantoormeubelen. De gebruikte kantoormeubelen worden gecontroleerd op kwaliteit en staat, waarover wij u ook op een eerlijke manier informeren. Indien nodig, worden de meubels opgeknapt en hergestoffeerd. Als u kiest voor gebruikt inrichten draagt u bij aan de duurzame economie en geeft u kantoormeubelen een tweede leven. U vindt bij ons meubels van uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. U vindt in ons gebruikte assortiment onder andere bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen, archiefkasten, ladeblokken en nog veel meer. Wij raden u ook gebruikte onderstellen met een nieuw bureaublad aan, om zo een prachtige eenheid in uw interieur te krijgen. Wij leveren bekende merken als Ahrend, Gispen, Lensvelt en meer!

Betrouwbare levering van gebruikt kantoormeubilair

Met een voorraad assortiment van ruim 1500 artikelen van bekende merken, zijn wij een zeer betrouwbare partner voor uw kantoormeubilair. Levering doen wij altijd middels eigen vervoer. Ook zijn onze vakkundige monteurs uitstekend in staat om uw kantoormeubilair te laten monteren op locatie. Met ruim 12,5 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende  speler en zijn wij in staat volledig aan uw behoefte te voldoen. Wilt u graag een kantoorinrichting op maat? Onze deskundige medewerkers zijn in staat een volledige kantoorinrichting voor u te verzorgen en te laten intekenen. Ook bieden wij de mogelijkheid uw volledige project uit handen te nemen. Bent u op zoek naar nieuw kantoormeubilair? Kijk dan eens hier! De laatste jaren is ons assortiment ook uitgebreid met dynamische zit-sta werkplekken en ergonomische artikelen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Goedkope kantoormeubelen? Gebruikte kantoormeubelen zijn het antwoord!

U bent opzoek naar goedkope kantoormeubelen? Bij Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting vind u alles om uw kantoor goed en goedkoop in te richten. Kent u het gezegde goedkoop is duurkoop? Niet bij Albeka! Als u gebruikte kantoormeubelen aanschaft dan verzekert u zich van minimaal twee zaken. Het is zeer goed betaalbaar en u heeft gegarandeerd kwaliteit doordat wij uitsluitend gebruikte kantoormeubelen van topmerken verkopen zoals Ahrend, Gispen, ASPA, Kembo en ook designmerken zoals Vitra, Eames, Lande en vele meer!

3 showrooms vol goedkope kantoormeubelen

Bij Albeka begrijpen we als geen ander dat u de goedkope kantoormeubelen graag wilt zien en uitproberen! Dat kan! In de randstad ( Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht ) en omstreken hebben we een volledige dekking door de 3 centraal gelegen vestigingen. Opzoek naar goedkope kantoormeubelen in de regio Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Amersfoort, Groningen en omstreken? Dan is Albeka Nieuwegein hét adres voor betaalbare kantoormeubelen! Albeka Zoetermeer bestrijkt het gebied rondom Den Haag, Westland, Katwijk, Leiden, Delft, Rotterdam-Noord en Gouda. Albeka Hendrik-Ido-Ambacht bevind zich voor klanten uit Rotterdam, Dordrecht, Europoort, Breda, Maastricht, Den Bosch die opzoek zijn naar de mooiste en goedkoopste kantoormeubelen op dé ideale afstand. Elke werkdag zijn de 3 vestigingen geopend van 8 uur tot 17 uur en kunt u zonder afspraak terecht voor de goedkope kantoormeubelen.

Ons aanbod goedkope kantoormeubelen

We begrijpen dat u benieuwd bent naar ons assortiment betaalbare kantoormeubelen. Zo hebben we al goedkope bureaus vanaf 65 euro en vind u bij ons roldeurkasten en bureaustoelen vanaf € 50 euro. Omdat het aanbod gebruikte kantoormeubelen fluctueert kijkt u altijd even bij de categorie waar u gemakkelijk kunt uitfilteren op prijs voor de goedkoopste kantoormeubelen!

Gebruikte kantoormeubilair koopt u bij Albeka!

Kantoormeubelen kunt u nieuw en gebruikt kopen. Waarom zou u nieuw kantoormeubilair kopen als de gebruikte kantoormeubelen voor een een fractie van de nieuwprijs verkrijgbaar zijn. Bij Albeka hebben wij alles om uw kantoor goedkoop maar goed in te richten. Met drie vestigingen bedienen wij heel Nederland en België. Technisch worden de gebruikte kantoormeubelen nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is.

Tweedehandse kantoormeubelen van A tot Z

Wanneer u opzoek bent naar tweedehandse kantoormeubelen van A-merken bent u bij Albeka aan het juiste adres! Onze gebruikte kantoormeubelen zijn veelal van: Ahrend, Aspa, Axia, Lensvelt, Comforto, Vitra, Gispen, Giroflex, Hag en nog veel meer. Kantoormeubelen van A-merken hebben vaak een langere levensduur en zijn een stuk degelijker. Wanneer u kiest voor gebruikt kunt u een hoop geld besparen!

 

Complete gebruikte kantoorinrichting

Een kantoorinrichting is te verdelen in een aantal categorieën. Bij de inrichting van een kantoor komen er verschillende meubels bij kijken. Zo kunt u denken aan bureaustoelen, bureau's, vergadertafels, vergaderstoelen, roldeurkasten, ladeblokken, dossierkasten, kantinestoelen, kantinetafels, ontvangstsetje, kapstokken, legbordstelling en nog veel meer!

2e hands kantoormeubelen kopen bij Albeka

Bent u opzoek naar kantoormeubelen voor kantoor of thuis? Wilt u niet te veel betalen? Dan zijn 2de hands kantoormeubels voor u een goede oplossing! 2e hands kantoormeubels zijn niet alleen voordeliger ze hebben ook als groot voordeel dat wij alleen topmerken 2e hands verkopen zodat de kwaliteit ook gewaarborgd is. Zo heeft u topkwaliteit voor een fractie van de nieuwprijs! Bij Albeka hebben wij een groot aanbod aan gebruikte kantoormeubels staan. U kunt hier voor terecht op onze website waar u direct de producten kunt bekijken. De foto's van de producten maken wij zelf in onze fotostudio welke gevestigd zit in het magazijn. Daarnaast beoordelen wij de status van onze 2de hands kantoormeubelen op basis van sterren. Het sterrensysteem bestaat uit één tot en met vijf sterren. Op deze manier proberen wij te laten zien in welke status de meubels bevinden. Albeka heeft drie vestigingen in Nederland: Albeka Hendrik-Ido-Ambacht (bediend Rotterdam en omgeving), Albeka Nieuwegein (bediend Amsterdam en omgeving) en Albeka Zoetermeer (bediend o.a. Den Haag en omgeving). Op elk van de vestigingen kunt u de 2de hands kantoormeubels eerst bekijken. Voor een fractie van de nieuwprijs koopt u bij Albeka A-merken 2de handse kantoormeubelen zoals zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth.

Grote aantallen en ruime keuze

Er zijn maar weinig bedrijven die gebruikte kantoormeubelen verkopen in grote aantallen. Albeka bedrijf- en kantoorinrichting is hier één van. Albeka heeft meubels voor kantoor en magazijn. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe en tweedehands kantoorinrichting tegen de scherpste prijzen. Met ons uitgebreid assortiment slaagt u altijd wanneer u een kantoor wilt inrichten! Vandaag gebruikte kantoormeubelen besteld? Binnen 2-10 werkdagen in huis!

Deskundig advies in uw Albeka showroom!

Slagen voor kantoormeubelen in een van onze showrooms?
Bekijk onze showrooms