Gebruikt

Het grootste assortiment gebruikte bureaus met de beste A-merken en de beste kwaliteit!

Ons uitgebreide assortiment met gebruikte bureaustoelen van de beste merken shop je hier.

Gebruikt kantoormeubilair bij Albeka

Ben je op zoek naar gebruikte kantoormeubelen? Voor tweedehands kantoormeubilair van goede kwaliteit kun je bij Albeka uitstekend terecht. We zijn al meer dan 15 jaar dé specialist in gebruikte kantoormeubelen. Niet alleen hebben we een zeer ruim aanbod om uit te kiezen, ook is de voorraad van ieder product enorm. Voor de meeste gebruikte meubelen kun je in grote aantallen bij Albeka bestellen, waarmee je voor iedere ruimte een complete kantoorinrichting aan tweedehands meubelen kunt realiseren. Gebruikt kopen bij Albeka betekent dat je niet alleen voor een zeer scherpe prijs een nieuw interieur in huis haalt, maar ook zeer duurzaam en circulair bezig bent. Het aanschaffen van tweedehands kantoormeubelen is namelijk zeer goed voor het milieu. Verduurzaam daarom je kantoor met de gebruikte kantoormeubelen van Albeka.

Refurbished

Duurzaam werken met refurbished bureaustoelen

Refurbished bureaustoelen

Ook kun je bij Albeka terecht voor prachtige refurbished bureaustoelen. Deze uitstekende bureaustoelen zijn bij binnenkomst nog prima in orde, maar de stoffering is nodig aan vervanging toe. We voorzien de bureaustoelen van een nieuwe stoffering en ze kunnen er weer jaren tegenaan. In ons assortiment refurbished bureaustoelen vind je merken als Ahrend en Haworth dus je haalt gegarandeerd kwaliteit in huis.

Best verkochte gebruikte producten

Waarom duurzame producten kopen? 

Het kopen van duurzame producten is een goede en bewuste keuze. Maar waarom eigenlijk? In deze video leggen we je precies uit wat het gevaar is van te snel, te vaak en te veel kopen en laten we je zien waarom het beter is om tweedehands te kopen!

Altijd scherp geprijsde kantoormeubels

Albeka is het bedrijf dat jouw kantoorinrichting nieuw leven in gaat blazen. Heb je te maken met een krap budget en zoek je vooral goedkope tweedehands kantoormeubelen? Door het aanschaffen van gebruikte kantoormeubelen bij Albeka maak je een zeer goede deal. Want de producten die wij bieden zijn niet alleen zeer scherp geprijsd, maar voldoen allemaal aan de eis dat het om echte topproducten gaat. Om een jouw werkplek zo ergonomisch mogelijk in te richten, geloven wij dat gebruikte kantoormeubelen van echte topkwaliteit moeten zijn.
Zeker omdat het om tweedehands kantoormeubelen gaat.

Refurbished

Refurbished bureau van degelijke kwaliteit

Refurbished bureaus

Om zoveel mogelijk meubelen een nieuw leven te geven refurbishen we bureaus. Neem bijvoorbeeld de praktisch onverwoestbare onderstellen van Ahrend of Aspa. Deze voorzien we van een nieuw blad zodat er weer een fantastisch bureau staat. Bovendien geeft dit je de mogelijkheid om je favoriete bladkleur te kiezen!

Direct besparen met goedkoop kantoormeubilair

Met een voorraad assortiment van ruim 1500 artikelen van bekende merken, zijn wij een zeer betrouwbare partner voor jouw tweedehands kantoormeubilair. Levering doen wij altijd met onze eigen bezorgservice. Ook zijn onze vakkundige monteurs uitstekend in staat om het gebruikte kantoormeubilair te laten monteren op locatie. Met ruim 12,5 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende kantoorinrichter en zijn wij in staat volledig aan jouw behoefte te voldoen. Wil je graag een tweedehands kantoorinrichting volledig op maat? Onze deskundige medewerkers zijn in staat een volledig kantoor of complete ruimte in te laten richten. Met de professionaliteit van interieuradviseur Annelies zit je ons ook helemaal aan het juiste adres. Zij voorziet je helemaal gratis van een deskundig advies en tekent jouw kantoorruimte in om alvast een mooie indruk te krijgen wat je allemaal kunt doen met gebruikte kantoormeubels op jouw kantoor.


A-merken gebruikt kantoormeubilair

De gebruikte producten die Albeka inkoopt zijn dan ook allemaal van een echt A-merk. De gebruikte stoelen en gebruikte bureaus etc. komen van topmerken als Ahrend, Gispen, Lensvelt en meer! Deze bekende merken staan dan ook voornamelijk bekend om hun sterke materiaal en lange levensduur. Ben je in een zoektocht geraakt naar een gebruikt bureau geschikt voor jouw kantoor? Dan moet je absoluut bij Albeka zijn. Albeka heeft al zeer lange ervaring op het gebied van tweedehands bureaus. De tweedehands bureaus uit ons assortiment hebben zeer aantrekkelijke prijzen en zijn allemaal nog in zeer goede staat. Bijna zonde om zo’n bureau zomaar weg te gooien toch? In ons assortiment vind je uitsluitend gebruikte bureaus van A-merken, waaronder Ahrend of Gispen.


Circulair Ondernemen

Bij Albeka geloven we erg in het belang van circulair inrichten. We zien een duurzame ontwikkeling, en steeds meer mensen en bedrijven zien hier het belang ook wel van in. Hergebruikte producten werden vroeger misschien gezien als oud, maar dat is niet meer van deze tijd. Tweedehands is namelijk een serieuze optie ten koste van nieuw. Door het aanschaffen van gebruikt kantoormeubilair draag jij daar ook aan bij. Naast dat we onszelf blijven checken om steeds weer voor de duurzame optie te kiezen, helpen we andere bedrijven en particulieren daar ook graag bij. Door het aanbieden van tweedehands bureaustoelen en ander gebruikt kantoor meubilair, bieden we een mogelijkheid om bij te dragen aan het milieu. De stoelen die we verkopen zijn nog steeds zo goed als nieuw nadat ze een behandeling hebben ondergaan. Dit gebeurt trouwens alleen wanneer echt nodig. De gebruikte stoelen van Albeka worden refurbished en worden wanneer nodig opnieuw gestoffeerd.

Meer van ons nodig?

Bij Albeka kun je altijd terecht voor de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van kantoorinrichting.

Project op maat

Wil jij je hele kantoor (opnieuw) in laten richten? Maak kennis met de unieke mogelijkheden van Albeka door ons vrijblijvende interieuradvies. Samen met onze verkoopmedewerkers en interieurstylist kom je op nieuwe ideeën!

Advies nodig?

Ben je op zoek naar meer informatie, of wil je jouw gewenste meubelstuk graag in levende lijve komen zien en testen? Albeka heeft 3 vestigingen waar je altijd terecht kunt! Het maken van een afspraak is niet nodig, je kunt gerust zo even binnen wandelen en rondkijken naar alle mogelijkheden op het gebied van kantoormeubilair.

Bestelling ophalen

We hebben alle gebruikte kantoormeubelen en een groot gedeelte nieuw kantoormeubilair op voorraad in onze vestigingen Hendrik Ido Ambacht, Nieuwegein en Zoetermeer. Ben jij benieuwd of/wanneer je je bestelling kunt ophalen op een van onze vestingen? Neem dan contact met ons op!

Search engine powered by ElasticSuite