ASPA kantoormeubelen

ASPA kantoormeubelen

Op zoek naar tweedehands kantoormeubelen van het bekende A-merk ASPA? Haal dan maar opgelucht adem want je hebt Albeka gevonden. Wij zijn een specialist in gebruikt kantoormeubilair van ASPA. Tweedehands kantoormeubilair is een super slim idee omdat je uitstekende kwaliteit koopt voor een prikkie van de nieuwprijs. Gebruikt kopen is overigens niet alleen in prijs erg voordelig en daardoor aantrekkelijk, maar het is ook nog eens duurzame keuze. Door de verlenging van de levenscyclus draag je actief bij aan verduurzaming en circulair inrichten.

ASPA Tweedehands Kantoormeubelen

ASPA kantoormeubelen koop je tweedehands bij Albeka. We zijn de specialist op het gebied van tweedehands kantoormeubelen van het merk ASPA. ASPA is een Nederlands kantoormeubelmerk. De gebruikte kantoormeubel van ASPA zijn zeer solide, stabiel en vergelijkbaar met Ahrend kantoormeubelen. Het levert complete meubelprogrammá's voor de zakelijke markt. Gebruikte Roldeurkasten, Bureaus, Bureaustoelen, allemaal van topkwaliteit en niet te onderscheiden van nieuw!

Aspa archiefkasten
Aspa bureaus
Aspa bureaustoelen
Aspa vergaderstoelen

ASPA kantoormeubelen

Aspa ontwikkelt kantoorinrichting die ondersteuning biedt aan de steeds veranderende manier van werken. Zij bieden ergonomische producten die de bouwstenen voor een veelzijdige kantoorinrichting vormen. In het assortiment van Albeka vind je onder andere Aspa roldeurkasten, dossierkasten, archiefkasten en ladenblokken. Daarnaast Heeft Aspa ook bureaustoelen, vergaderstoelen, bureaus, werkplekken en nog veel meer kantoormeubilair wat je allemaal via de website van Albeka eenvoudig kunt bestellen.

Je kan wel stellen dat Aspa een breed assortiment in kantoormeubilair aanbiedt in ieder geval. Daarnaast heeft Albeka ook een diep assortiment aan tweedehands Aspa meubilair. De gebruikte Aspa kantoormeubelen die Albeka aanbiedt zijn overigens niet minder in kwaliteit dan wanneer je deze nieuw zou aankopen. Aan de hand van een handig sterrensysteem is te zien in hoeverre de stoelen en kasten van Aspa gebruikssporen hebben, iets wat wellicht voor de gebruiker storend kan zijn, maar niks zal afdoen aan de levensduur en de kwaliteit van het product.

Groot assortiment ASPA

Bij Albeka vind je een groot en breed assortiment met degelijke gebruikte meubelen van ASPA. Ook kun je langskomen bij één van de drie vestigingen om het gebruikte ASPA kantoormeubilair in de showroom te bezichtigen. Daarnaast kun je meteen van de mogelijkheid gebruik maken om het assortiment eens uitgebreid te testen. Met deskundig en degelijk advies van onze verkoopadviseurs kun je je kantoor stijlvol en duurzaam inrichten. Wij denken graag mee met jullie inrichting en geven uitgebreid advies. Zien we je snel eens langskomen?

Producten 1-30 van 106

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina