Bent u opzoek naar Gebruikte Kantoorinrichting van Ahrend?

Bij Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting vind u altijd een passende tweedehandse kantoorinrichting van met merk Ahrend. Ahrend kantoormeubelen staan bekend om zijn uitstekende kwaliteit en design, kortom klasse meubilair! Of het nu gaat om tweedehandse of gebruikte roldeurkasten van ahrend of om gebruikte bureaustoel van Ahrend 220. Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting is de specialist op het gebied van gebruikte kantoormeubelen van Ahrend.

Ahrend kantoormeubelen, ons assortiment

Zoals eerder al vermeld zijn wij gespecialiseerd in Ahrend meubilair. Zo treft u in onze uitgebreide showrooms in Alblasserdam ( vlakbij Rotterdam ), Nieuwegein ( op nog geen tien minuten van Utrecht ) en Zoetermeer ( om de hoek van Den Haag ) een compleet aanbod van meubilair van het topmerk Ahrend en allemaal gebruikt dus de prijs valt altijd mee! Bureaustoelen zoals de Ahrend 230 of de Ahrend 220 laten wij opnieuw stofferen, bureaus met onderstellen van de series Ahrend Mehes, Ahrend Essa, Ahrend 100 of de nieuwe Ahrend 700 serie treft u allemaal aan in onze showroom

Bezoek onze showroom of bestel direct online!

U bent van harte welkom in onze showrooms. Door de centrale ligging van onze showrooms heeft u altijd een vestiging bij u in de buurt! En om het plaatje compleet te maken, onze vestigingen zijn DAGELIJKS GEOPEND van 8.00 uur tot 17.00 uur, en mocht u op zaterdag langs willen komen? Geen probleem! Onze vestiging in Alblasserdam en Nieuwegein zijn dan ook geopend van 9.00 tot 16.00 uur! Welkom en de koffie staat klaar.

Online kunt u uiteraard ook een perfect beeld krijgen van ons gebruikte kantoormeubilair van Ahrend ( en ook vele andere topmerken zoals ASPA, Gispen, Ecoline en vele andere )