Gebruikte Ahrend Kantoorinrichting

Bij Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting vind je altijd een passende tweedehandse kantoorinrichting van het merk Ahrend. Ahrend kantoormeubelen staan bekend om zijn uitstekende kwaliteit en design, kortom klasse meubilair! Of het nu gaat om tweedehands bureaus, gebruikte roldeurkasten van Ahrend of om de gebruikte bureaustoel Ahrend 220, Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting is de specialist op het gebied van gebruikte kantoormeubelen van Ahrend.

Tweedehands kantoorinrichting met Ahrend meubels

Ahrend is een bedrijf van Nederlands bodem wat al ruim honderd jaar kwaliteitsmeubels voor kantoor maakt. Door de extreme kwaliteit kunnen de meubels perfect een nieuw leven worden ingeblazen. Bekende typen die Ahrend heeft geproduceerd voor een kantoorinrichting zijn:

Bureaus

 • Ahrend Mehes
 • Ahrend 500
 • Ahrend 700
 • Ahrend Essa
 •  

  Bureaustoelen

 • Ahrend 220
 • Ahrend 230
 • Ahrend 262
 •  

  Al deze bekende types van Ahrend verkopen we bij Albeka tweedehands en vaak nog in perfecte conditie. Door gebruikte Ahrend meubels te kopen draag je actief bij aan verduurzaming, doordat de levensduur enorm verlengt wordt. Het liefst verkopen wij deze tweedehands Ahrend producten in de originele staat, omdat dit de meest duurzame oplossing is. Als dit echt niet kan zullen we het product refurbishen. Hierbij kun je denken aan herstofferen, opnieuw poedercoaten, gasvering vernieuwen en meer.

  “Alle producten worden extreem goed gereinigd, voordat ze de verkoop ingaan.”

   

  Bekijk al het gebruikte kantoormeubilair Neem een kijkje in ons volledige gebruikte assortiment

   

   

  Ahrend kantoormeubelen, ons assortiment

  Zoals eerder al vermeld zijn wij gespecialiseerd in tweedehands Ahrend meubilair. Zo tref je in onze uitgebreide showrooms in Alblasserdam (vlakbij Rotterdam), Nieuwegein (op nog geen tien minuten van Utrecht ) en Zoetermeer (om de hoek van Den Haag) een compleet gebruikt aanbod van meubilair van het topmerk Ahrend en allemaal gebruikt dus de prijs valt altijd mee! Bureaustoelen zoals de Ahrend 230 of de Ahrend 220 laten wij soms opnieuw stofferen, bureaus met onderstellen van de series Ahrend Mehes, Ahrend Essa, Ahrend 100 of de nieuwe Ahrend 700 serie tref je ook allemaal aan in onze showrooms.

  Bezoek onze showroom of bestel direct online!

  Je bent van harte welkom in onze showrooms. Door de centrale ligging van onze showrooms heeft u altijd een vestiging bij u in de buurt! En om het plaatje compleet te maken, onze vestigingen zijn DAGELIJKS GEOPEND van 8.00 uur tot 17.00 uur, en mocht u op zaterdag langs willen komen? Geen probleem! Onze vestiging in Alblasserdam en Nieuwegein zijn dan ook geopend van 9.00 tot 16.00 uur! Welkom en de koffie staat klaar.

  Ook kun je bij Albeka terecht voor een complete kantoorinrichting.

   

   

   

  Video Informatie