0620111951

WhatsApp: 06-20111951

Gebruikte kantoormeubels Alphen aan den Rijn

Onze vestiging Albeka Zoetermeer voorziet Alphen aan den Rijn en omgeving van gebruikte kantoormeubelen. Alphen aan den Rijn is een gemeente in de provincie Zuid-Holland, aan de Oude Rijn tussen Leiden, Gouda, Bodegraven. Wanneer u in Alphen aan den Rijn gevestigd zit en op zoek bent naar Gebruikte kantoormeubelen zit u bij Albeka goed! Via onze webshop kunt u gemakkelijk gebruikte kantoormeubelen bestellen. De showroom van Albeka Zoetermeer is in Zoetermeer aan de Philipsstraat 20-22 . Mocht u geen tijd hebben om naar de showroom te komen? Dan kunt u ook terecht op onze webshop voor uw hele kantoorinrichting.

Tweedehandse Kantoormeubelen kopen in Alphen aan den Rijn?

Gebruikte kantoormeubelen kopen en dan ook nog 2 jaar garantie? Bij Albeka hebben wij alleen A-merken gebruikte kantoormeubels zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth hebben wij op voorraad! Technisch worden de gebruikte kantoormeubels nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is.

Onze locatie

De reistijd met de auto van Alphen aan den Rijn naar Albeka Zoetermeer is 38 minuten. Albeka Zoetermeer heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Zoetermeer zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! In onze showroom kunt u komen bekijken in welke staat de gebruikte kantoormeubelen staan. Ons adres is Philipsstraat 20-22 , 2722 NA Zoetermeer, Tel: 079-3436931

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.

Alle rechten voorbehouden aan Albeka B.V. - copyright en disclaimer 2004 - 2017