078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte kantoormeubelen Amersfoort

Zit u met uw bedrijf gevestigd in Amersfoort of woont u hier in de buurt? Gebruikte kantoormeubels  kopen in de omgeving Amersfoort? Bij Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting bent u namelijk aan het juiste adres voor tweedehandse kantoormeubels. Amersfoort is een stad en gemeente in het oosten van de Nederlandse provincie Utrecht. De showroom van Albeka is in Nieuwegein  aan de Van Musschenbroekbaan 3a. Verder kunt u ook terecht op onze webshop voor uw hele kantoorinrichting.

Kantoormeubelen kopen in Amersfoort?

Tweedehandse kantoormeubelen met 2 jaar garantie in de omgeving van Amersfoort? A-merken gebruikte kantoormeubelen zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth hebben wij op voorraad! Technisch worden de gebruikte kantoormeubelen nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is.

Onze locatie

Albeka Nieuwegein is 30 minuten vanaf Amersfoort. Albeka Nieuwegein heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Nieuwegein zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 13.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Van Musschenbroekbaan 3a, 3439 Nieuwegein, Tel: 030 657 9720

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.