Gebruikte kantoormeubelen Amsterdam

Zit u met uw bedrijf gevestigd in Amsterdam of in de buurt van Amsterdam en bent u opzoek naar Gebruikte kantoormeubels? Bij Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting bent u namelijk aan het juiste adres voor gebruikte kantoormeubelen. Amsterdam is de hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. Op 31 maart 2015 telde de gemeente Amsterdam 825.080 inwoners. De showroom van Albeka is in Nieuwegein aan de Van Musschenbroekbaan 3a Verder kunt u ook terecht op onze webshop voor uw hele kantoorinrichting.

Kantoormeubelen kopen in Amsterdam?

Gebruikte kantoorinrichting met met 2 jaar garantie in de omgeving van Amersfoort? A-merken gebruikte kantoormeubels zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth hebben wij op voorraad! Technisch worden de gebruikte kantoormeubelen nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is.

Onze locatie

Albeka Nieuwegein is 40 minuten vanaf Amsterdam. Albeka Nieuwegein heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Nieuwegein zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 13.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Van Musschenbroekbaan 3a, 3439 Nieuwegein, Tel: 030 657 9720

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.