078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte kantoormeubelen Bodegraven

Bent u opzoek naar oplossingen om goedkoop uw kantoor in te richten of uw kantoor uit te breiden in de buurt van Bodegraven? Dan zijn gebruikte kantoormeubelen voor u een juiste oplossing! Gebruikte kantoormeubelen zijn een stuk goedkoper dan wanneer u dezelfde kantoormeubelen nieuw zou kopen. De meeste mensen denken dat gebruikte kantoormeubels van slechte kwaliteit zijn. De A-merk gebruikte artikelen van Albeka kunnen nog jaren mee. Op de gekochte gebruikte kantoormeubelen geven wij bij Albeka 24 maanden garantie.

1000 gebruikte kantoormeubelen

Op onze webshop vind u gemiddeld 1000 gebruikte kantoormeubelen. Bijna alle gebruikte kantoormeubelen hebben wij in meerdere stuks van hetzelfde type. Gebruikte bureaustoelen, vergaderstoelen, vergadertafels, bureau's, tafels, stoelen, archiefkasten hebben wij allemaal op voorraad. Binnen 2-10 werkdagen leveren wij de bestelde gebruikte kantoormeubelen via ons webshop. Tegen een betaalbare meerprijs kunnen wij de bestelde gebruikte kantoormeubelen ook voor u monteren.

Onze locatie

Albeka Zoetermeer is 23 minuten vanaf Bodegraven met de auto.Albeka Zoetermeer heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Zoetermeer zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! In onze showroom kunt u komen bekijken in welke staat de gebruikte kantoormeubelen staan. Ons adres is Philipsstraat 20-22 , 2722 NA Zoetermeer, Tel: 079-3436931