078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte kantoormeubelen Breda

Zit u gevestigd in de omgeving van Breda en zoekt een betaalbare kantoorinrichting van A-merken? Dan bent u bij Albeka aan het juiste adres! We hebben alles om uw kantoor in te richten met gebruikte kantoormeubelen. Kom geheel vrijblijvend langs in onze showroom aan de Noordeinde 206 in Hendrik-Ido-Ambacht. Binnen 30 minuten bent u vanuit Breda in onze showroom waar u compleet aanbod met kantoormeubelen kan vinden. Of het nu gaat over een tweedehands bureaustoel, bureau of roldeurkast, we hebben alles uit voorraad leverbaar en vaak nog in grote aantallen.

Kantoormeubelen kopen in Breda?

Gebruikte betaalbarekantoormeubelen kopen van topmerken in de buurt van Breda? Wij maken het waar! A-merken zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth zijn bij Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting verkrijgbaar voor een fractie van de nieuwprijs. Technisch worden de gebruikte kantoormeubelen nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is. Zo heeft u voor het zicht prima meubilair zonder dat u in hoeft te leveren op de kwaliteit.

Onze locatie

Albeka Hendrik-Ido-Ambacht is 30 minuten vanaf Breda. Albeka Hendrik-Ido-Ambacht heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoormeubelen. Wilt u eerst zien wat de staat is van het gebruikte kantoormeubilair? Of wilt u de tweedehandse kantoormeubelen uitproberen? In Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 16.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Noordeinde 206 - 3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht 078-6912182

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.