078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte kantoormeubels Delft

Albeka Zoetermeer voorziet Delft en omgeving van gebruikte kantoormeubelen. Delft is een stad en gemeente in Zuid-Holland en ligt tussen Rotterdam en Den Haag. Wanneer u in Delft gevestigd zit en op zoek bent naar Gebruikte kantoormeubels zit u bij Albeka goed! Via onze webshop kunt u gemakkelijk gebruikte kantoormeubelen bestellen. De showroom van Albeka Zoetermeer is in Zoetermeer aan de Philipsstraat 20-22 . Mocht u geen tijd hebben om naar de showroom te komen? Dan kunt u ook terecht op onze webshop voor uw hele kantoorinrichting. Wij leveren bij u in Delft een uitstekende kwaliteit gebruikte bureau's, bureaustoelen, ladeblokken, lockers en meer, tevens bezorgen wij gratis bij een bestelling boven de 150 euro!

Tweedehandse Kantoormeubelen kopen in Delft?

Gebruikte kantoormeubelen kopen en dan ook nog 2 jaar garantie? Bij Albeka hebben wij alleen A-merken gebruikte kantoormeubels zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth hebben wij op voorraad! Technisch worden de gebruikte kantoormeubels nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is. De tweedhands meubelen voor uw kantoor leveren wij eenvoudig en snel in Delft, vanuit onze vestiging Zoetermeer. Doordat wij alle bestellingne bezorgen middels eigen bezorgservice en monteurs, bent u verzekert van een goede afhandeling van uw order. Indien gewenst is het ook mogelijk uw meubels (tegen betaling), te laten monteren op uw locatie in de omgeving Delft!

Onze locatie

Albeka Zoetermeer is 19 minuten vanaf Delft. Albeka Zoetermeer heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Zoetermeer zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! In onze showroom kunt u komen bekijken in welke staat de gebruikte kantoormeubelen staan. Ons adres is Philipsstraat 20-22 , 2722 NA Zoetermeer, Tel: 079-3436931

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.