Gebruikte kantoormeubels Den Haag

Albeka Zoetermeer voorziet Den Haag en omgeving van gebruikte kantoormeubelen. Wanneer u in Den Haag gevestigd zit en op zoek bent naar gebruikte kantoormeubelen zit u bij Albeka goed! Via onze webshop kunt u gemakkelijk gebruikte kantoormeubelen bestellen. De showroom van Albeka is in Zoetermeer aan de Philipsstraat 20-22 . Mocht u geen tijd hebben om naar de showroom te komen? Dan kunt u ook terecht op onze webshop voor uw hele kantoorinrichting.

Kantoormeubelen kopen Den Haag?

Er zijn maar weinig kantoorinrichters die 2 jaar garantie geven op gebruikte kantoormeubelen. Bij Albeka hebben wij alleen top-merken gebruikte kantoormeubels zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth hebben wij op voorraad! Technisch worden de gebruikte kantoormeubelen nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is.

>Onze locatie

De reistijd met de auto van Den Haag naar Albeka Zoetermeer is 19 minuten. Albeka Zoetermeer heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoormeubels, magazijn- en kantine inrichting.. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Zoetermeer zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! In onze showroom kunt u komen bekijken in welke staat de gebruikte kantoormeubelen staan. Ons adres is Philipsstraat 20-22 , 2722 NA Zoetermeer, Tel: 079-3436931

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.