078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte kantoormeubelen Enkhuizen

Wilt u uw kantoor uitbreiden of opnieuw inrichten en bent u opzoek naar kantoormeubelen? Voor gebruikte kantoormeubelen bent u bij Albeka aan het juiste adres. Albeka heeft al meer dan 10 jaar ervaring ervaring op het gebied van het inrichten van uw kantoor, magazijn, vergaderruimte of kantine. Wij verkopen nieuwe en gebruikte kantoormeubelen. Als u dezelfde gebruikte kantoormeubels vergelijkt met nieuwe kantoormeubelen zult u merken dat de gebruikte kantoormeubelen een stuk voordeliger zijn!

Breed assortiment

Of het nou gaat om een losse bureaustoel of 50 bureaustoelen? Wij hebben het op voorraad en ook nog is van hetzelfde model.  Naast gebruikte bureaustoelen kunt u ook bij ons terecht voor gebruikte roldeurkasten, klapdeurkasten, kabelmanagement, whiteboards, prullenbakken, ladeblokken, ladenkasten, vergaderstoelen, kantinestoelen, bureau's, kantinetafels en vergadertafels.

Vandaag besteld is snel geleverd

Wekelijks leveren wij vanuit Albeka Nieuwegein gebruikte kantoormeubelen in de provincie Noord-Holland. Wanneer u een bestelling plaatst via onze webshop leveren wij de gebruikte kantoormeubelen binnen 2-10 werkdagen bij u thuis of op kantoor! Tegen een meerprijs kunnen wij ze zelfs ook monteren voor u.

Onze locatie

Albeka Nieuwegein is 55 minuten rijden met de auto vanaf Hoorn. Albeka Nieuwegein heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Nieuwegein zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 13.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Van Musschenbroekbaan 3a, 3439 Nieuwegein, Tel: 030 657 9720