Gebruikte kantoormeubelen Europoort

Gevestigd in Europoort en opzoek naar kantoormeubels? Bij Albeka kunt u terecht voor gebruikte kantoormeubelen?  Kom naar de showroom in Hendrik-Ido-Ambacht. Onze showroom kunt u vinden aan de Noordeinde 206. In onze showroom en webshop kunt u terecht voor een kantoorinrichting van A tot Z. Vanaf Europoort naar Hendrik-Ido-Ambacht is ongeveer een half uur rijden met de auto. In onze showroom kunt u een compleet aanbod van kantoormeubelen vinden. Of u nou op zoek bent naar alleen gebruikte bureaustoelen, roldeurkasten of bureau's, Wij hebben het op voorraad en in grote aantallen!

Kantoormeubelen kopen in Europoort?

Betaalbare kantoormeubelen kopen van topmerken in de buurt van Europoort? Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting is het juiste adres! A-merken zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth zijn bij Albeka Kantoor en Bedrijfsinrichting verkrijgbaar voor een fractie van de nieuwprijs. Technisch worden de gebruikte kantoormeubelen nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is. Zo heeft u voor het zicht prima meubilair zonder dat u in hoeft te leveren op de kwaliteit.

Onze locatie

Albeka Hendrik-Ido-Ambacht is 30 minuten vanaf Europoort . Albeka Hendrik-Ido-Ambacht heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoormeubelen. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 16.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Noordeinde 206 - 3341LW Hendrik-Ido-Ambacht 078-6912182

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.