Gebruikte kantoormeubelen Groningen

Groningen is de hoofdstad van de provincie Groningen. De plaats wordt in grote delen van Noord-Nederland ook kortweg aangeduid met Stad. Zit u met uw bedrijf gevestigd in Groningen en bent u opzoek naar Gebruikte kantoormeubelen? Bij Albeka kantoor- en bedrijfsinrichting bent u namelijk aan het juiste adres voor gebruikte kantoormeubelen. Via onze webshop kunt u gemakkelijk gebruikte kantoormeubelen bestellen. De showroom van Albeka is in Nieuwegein aan de Van Musschenbroekbaan 3a. Mocht u geen tijd hebben om naar de showroom te komen? Dan kunt u ook terecht op onze webshop voor uw hele kantoorinrichting.

Goedkoop Kantoormeubelen kopen in Groningen?

Goedkoop gebruikte kantoorinrichting met met 2 jaar garantie? Bij Albeka hebben wij alleen A-merken gebruikte kantoormeubels zoals Ahrend, ASPA, Gispen, KEMBO, Comforto Haworth hebben wij op voorraad! Technisch worden de gebruikte kantoormeubelen nagekeken, gerepareerd of voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe coating of blad. Bij bureaustoelen vervangen we de stoffering als deze niet meer toereikend is.

Onze locatie

De reistijd met de auto van Groningen naar Albeka Nieuwegein is 120 minuten. Albeka Nieuwegein heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Nieuwegein zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 16.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Van Musschenbroekbaan 3a, 3439 Nieuwegein, Tel: 030 657 9720

Snelle service

Albeka heeft drie vestigingen. Met een eigen transport en montage dienst kunnen wij door heel Nederland en België leveren en monteren. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen sleutelservice. U kunt bij ons elke sleutel bestellen die u bent kwijt geraakt. Staat een artikel niet op de vestiging waar u dat wilt bekijken? Geen nood. Met slechts een mailtje zorgen wij ervoor dat het artikel spoedig bij staat.