078-6912182
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:00-22:00!
Op zaterdag bereikbaar van 08:00-17:00
Albeka.nl op www.keurmerk.info

Gebruikte kantoormeubelen Hoorn

Hoorn is een stad in de provincie Noord-Holland. Hoorn ligt boven de steden Amsterdam en Purmerend. Albeka Nieuwegein zit wekelijks in de buurt van Amsterdam en is zo ook voor deze provincie de kantoorinrichter die u verder helpt. Via onze webshop kunt u ons huidige voorraad van gebruikte kantoormeubelen zien. Zo weet u direct wat wij aan gebruikte artikelen hebben staan en welk aantal. Albeka is uw partner in het inrichten van uw kantoor. U kunt terecht voor kantoormeubels van A tot Z.

Grote voorraad

Bij Albeka hebben wij een groot assortiment gebruikte kantoormeubelen. Hier kunt u denken aan gebruikte bureaustoelen, vergadertafels, vergaderstoelen, bureau's, roldeurkasten, klapdeurkasten, kantinestoelen, ladeblokken, ladenkasten en whiteboards. Verder hebben wij van de bovenstaande genoemde gebruikte kantoormeubelen niet één stuk staan maar meerdere van dezelfde type.

Vandaag besteld is snel geleverd

Als u vandaag een bestelling plaatst via onze website dan worden de bestelde gebruikte kantoormeubelen binnen 2-10 werkdagen bij u afgeleverd! U kunt er zelfs voor kiezen dat wij tegen een meerprijs de gebruikte kantoormeubels in uw kantoor komen monteren. Alle bestellingen worden geleverd en gemonteerd door onze eigen transport- en montage team.

Onze locatie

Albeka Nieuwegein is 60 minuten rijden met de auto vanaf Enkhuizen. Albeka Nieuwegein heeft een compleet ingerichte showroom met gebruikte kantoor. Wilt u eerst zien wat de staat is van het tweedehands kantoormeubilair? Of wilt u de gebruikte kantoormeubelen uitproberen? In Nieuwegein zijn wij elke werkdag geopend vanaf 8.00 tot 17.00 uur! Ook op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 13.00 uur in onze showroom om de gebruikte kantoormeubelen te bekijken. Ons adres is Van Musschenbroekbaan 3a, 3439 Nieuwegein, Tel: 030 657 9720